Για υγιή και καθαρά νύχια, η επιστημονική λύση είναι Lunula Laser

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε από την Δερματολόγο Αφροδισιολόγο Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη


ΓΥΝΑΙΚΑ
15:13
09/04/2019
Για υγιή και καθαρά νύχια, η επιστημονική λύση είναι Lunula Laser
loading

Είναι γεγονός πως ο παραμορφωτικός μύκητας, οι μύκητες στα νύχια/ονυχομυκητιάσεις είναι η πιο κοινή ασθένεια των ποδιών, που παρατηρείται σήμερα από τους επαγγελματίες υγείας, από τους γιατρούς.

Οι μύκητες είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί, οι οποίοι δε χρειάζονται το φως του ήλιου για να επιβιώσουν. Βρίσκονται κατά κύριο λόγο σε θερμό και υγρό περιβάλλον και μπορεί να εισβάλλουν στο δέρμα μέσα από πληγές, που τυγχάνει να έχουμε ή ακόμα μέσα από μικροσκοπικές περικοπές, που δε μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι.

Τα άτομα που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο για ονυχομυκητιάσεις είναι τα ηλικιωμένα άτομα, τα άτομα που έχουν οικογενειακό ιστορικό, εκείνοι που εργάζονται σε υγρό, σκοτεινό περιβάλλον και εκείνοι που χρησιμοποιούν παπούτσια, τα οποία δεν αερίζουν.

Σε κάθε περίπτωση οι μύκητες ταλαιπωρούν απίστευτα τους ασθενείς και φυσικά, όπως αντιλαμβάνεστε, αυτή η ταλαιπωρία εντείνεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς όλοι θέλουν να δείξουν με τα καλοκαιρινά παπούτσια τους ή ξυπόλυτοι στις παραλίες, υγιή και όμορφα νύχια.

Μέχρι πρόσφατα, οι πάσχοντες είχαν λίγες επιλογές για την ασφαλή και αποτελεσματική αποκατάσταση των νυχιών. Όχι όμως πια!

Τώρα πια υπάρχει το Lunula Laser που θα σας κάνει να αποκτήσετε και πάλι, όμορφα, καθαρά και υγιή νύχια.

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Dr. Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη μας μιλάει για τη θεραπεία της ονυχομυκητίασης και για την αποτελεσματικότητα του Lunula Laser. Είναι κατασκευασμένο στην Αμερική και αποτελεί μια πραγματικά επαναστατική μέθοδο θεραπείας ονυχομυκητίασης με χαμηλό επίπεδο laser.

Αποτελεί το πρώτο και μοναδικό μη θερμικό laser, που στοχεύει στο μύκητα των νυχιών και μειώνει:

  • τα πυκνωμένα νύχια,
  • τον αποχρωματισμό των άκρων,
  • τα εύθραυστα νύχια,
  • καθώς και τη διαστρέβλωση του σχήματος των νυχιών.

Όλα αυτά χωρίς πόνο, χωρίς ρίσκο, χωρίς χρόνο αποθεραπείας και χωρίς ανάγκη επιτήρησης. To Lunula Laser διαθέτει άμεσο μυκητοκτόνο δράση διεγείροντας το ανοσοποιητικό σύστημα και την αιμάτωση και ενισχύει την αυτό-ίαση σε σχετικά  σύντομο χρονικό διάστημα.

To μεγάλο πλεονέκτημα της θεραπείας με Lunula Laser είναι ότι δεν παρουσιάζει κινδύνους και βλαβερές παρενέργειες, όπως άλλα αντιμυκητιακά φάρμακα και είναι ακίνδυνο σε αντίθεση με άλλες θεραπείες laser.

Πρακτικά, η θεραπεία παρέχει αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο ενώ εκτελείται όταν ο ασθενής είναι ξύπνιος, έτσι ώστε να επιστρέψει μετά, στην καθημερινότητά του, αφού δεν απαιτείται καθόλου χρόνος αποθεραπείας!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε μια πρόσφατη έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε 105 νύχια, οι ερευνητές παρατήρησαν πρόοδο και αύξηση της υγείας των νυχιών κατά 30% σε διάστημα μόλις 3 μηνών!

«Το Lunula Laser αποτελεί μια μεγάλη καινοτομία στα χέρια της ιατρικής κοινότητας, η πραγματική λύση για την ανάπτυξη ενός υγιούς και όμορφου νυχιού των πασχόντων» καταλήγει η γιατρός, Dr. Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη.

Η Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη είναι: Διδάκτωρ Μsc, Iατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Τ. Επιστημονικός Συνεργάτης «Νοσ. Α. Συγγρός», Μέλος Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολόγων -Αφροδισιολόγων, Μέλος CAMIG

Ιατρείο: Φοίβης 46, Γλυφάδα, 210 8985811

dermatologos-glyfada.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει