Η κάθε μία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις στιλιστικές επιλογές της καθιερώνοντας ένα στιλ καθαρά προσωπικό.


                                                      Diane Sawyer

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ABC World στα 66 της ξέρει πάντα πώς να είναι chic. Ξέρει πώς να ενσωματώνει sexy και σύγχρονα στοιχεία σε κλασικά σύνολα κερδίζοντας κάθε φορά το θαυμασμό αντρών και γυναικών όπως και η Jennifer Aniston.


                                   Ellen DeGeneres

Η 54χρονη κωμική παρουσιάστρια λατρεύει το androgyne στιλ δείχνοντας μία ιδιαίτερη αδυναμία σε blazers, πουλόβερ και τα κλασικά sneakers.


                                                       Erin Andrews

Η 34χρονη έχει ψηφιστεί δύο φορές ως η πιο σέξι spotscaster της Αμερικής και διατηρεί το sexy στιλ της με εφαρμοστά ρούχα και αποκαλυπτικά ντεκολτέ.


                                                    Giuliana Rancic

Δεν είναι τυχαίο ότι δίνει στιλιστικές συμβουλές μέσα από το «E!News», Στα 36 της ξέρει πώς να ξεχωρίζει ενώ έχει λανσάρει και τη δική της γραμμή ρούχων με την εταιρία HSN.


                                                   Lara Spencer

Σίγουρα είναι από τις γυναίκες που ξέρουν με ποιο τρόπο μπορούν να αναδεικνύουν το αθλητικό τους σώμα μέσα από εφαρμοστά φορέματα και sexy mini.


                                                   Maria Menounos

Η 34χρονη δημοσιογράφος η οποία δεν δίστασε να φορέσει μπικίνι on camera όταν έχασε ένα στοίχημα ξέρει πώς να κερδίζει το θαυμασμό με τις στιλιστικές επιλογές της φορώντας κλασικά σύνολα και τάσεις που της ταιριάζουν.


                                                  Robin Roberts

Δίνοντας τη δική της μάχη με τον καρκίνο η παρουσιάστρια διατηρεί το θετικό της πνεύμα και επιλέγει χαρούμενα χρώματα σε ταγιέρ και πουκάμισα ενώ δεν δίστασε να κάνει πασαρέλα αποκαλύπτοντας το ξυρισμένο κεφάλι της στο catwalk του Isaac Mizrahi στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Πηγή: myself.gr