Μέχρι εκεί, όλα καλά! Γιατί μπορεί εσύ να υπερηφανεύεσαι για το καλό σου χιούμορ, αλλά άθελά σου είναι πιθανό να πατάς τις πιο ευαίσθητες χορδές του αγαπημένου σου.

Ποια είναι τα ζητήματα εκείνα που δεν χωρούν κανένα αστείο στη ζωή του καλού σου και πώς πρέπει να τα αντιμετωπίσεις;

Που ‘ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια, που ‘χες μαλλάκια στην κεφαλή:

Αν εξαιρέσεις μερικούς γόηδες του Χόλιγουντ που και με καράφλα δεν θα σε χαλούσαν, η αραίωση των μαλλιών δεν κολακεύει κανέναν άλλο άντρα ιδιαίτερα. Για κάποιο περίεργο λόγο, οι άντρες συνδέουν την σεξουαλικότητά τους και την πέραση που έχουν ως αρσενικά με τις τρίχες του κεφαλιού τους. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως και το παραμικρό αστείο που έχει να κάνει με τα αραιά του μαλλιά ή την καραφλίτσα που θα κάνει σε λίγα χρόνια, καθόλου αστεία δεν θα του ακουστούν. Κανένας άντρας δεν έχει ανάγκη την κοπέλα του για να του θυμίσει πως μεγαλώνει και οδεύει προς την καράφλα. Εννοείται πως τα αστεία αυτής της κατηγορίας, μόνο αστεία δεν θα του ακουστούν!

Μα δουλειά είναι αυτή που κάνεις; Να σε κεράσω εγώ αφού έχεις δυσκολίες;

Ναι, μπορεί να θυμίζει λίγο την Εποχή των Παγετώνων, αλλά από τα προϊστορικά χρόνια τα αρσενικά θεωρούσαν υποχρέωσή τους να φέρουν τροφή και να βρουν στέγη για την οικογένειά τους. Όταν ο μισθός ή η δουλειά που κάνει δεν τον καλύπτει πια, είναι πολύ κακόγουστο να του το θυμίζεις εσύ και μάλιστα αστειευόμενη. Ο αγαπημένος σου, όπως και πολλοί άντρες, μετρούν την αξία τους με τη δύναμη που έχει και το πορτοφόλι τους μεταξύ άλλων. Μέχρι να κερδίσει το Τζόκερ ή να θησαυρίσει από τη δουλειά του, τα αστεία περί επαγγέλματος και χρημάτων καλό είναι να λείπουν!

Μητέρα, μανούλα, μαμά!

Από τα χρόνια που πήγαινες στο νηπιαγωγείο ακόμα, θυμάσαι πολύ καλά τις τούφες μαλλιών που σου ξερίζωναν τα αγοράκια των οποίων την μαμά τολμούσες να πιάσεις στο στόμα σου. Έτσι και τώρα που μεγάλωσες, μην ξεχνάς πως η μητέρα του καλού σου αποτελεί άβατο και δεν πρέπει να την πιάσεις στο στόμα σου ούτε για αστείο. Εκείνος μπορεί να την θάβει, να λέει όσα αστεία θέλει εις βάρος της, αλλά εσύ δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να συμπληρώνεις τις πλάκες που κάνει. Εννοείται πως το ίδιο ισχύει και για τις αδερφές του καλού σου!

Πουλάκι μου εσύ!

Κάνε όσα αστεία θέλεις αλλά όχι για την μικρή του περιοχή. Οι πλακίτσες για το πολύτιμο όργανο που κρύβει ανάμεσα στα πόδια του αποτελούν ευαίσθητο σημείο και τα χωρατά εις βάρος της θα πρέπει να λείπουν. Ειδικά μάλιστα στην περίπτωση που έχει ιδιαιτερότητες ως προς το σχήμα, το μέγεθος ή το χρώμα, κάθε αστείο που θα κάνεις θα θεωρηθεί ως έμμεση προσβολή. Τα αστεία κοσμητικά επίθετα με τα οποία θα χαρακτηρίσεις το πέος του, καλό είναι να τα έχει επιλέξει ο ίδιος.

Πάνω απ’ όλα ο Γαύρος:

Εκτός από τη μαμά του, υπάρχει ακόμα μία αγάπη εκτός από εσένα) που παραμένει ιερή στη ζωή του. Πρόκειται για την ομάδα και δεν εννοώ την ομάδα αίματος την οποία εμείς τα θηλυκά θα σκεφτόμασταν ως σημαντική. Αν για σένα ο γαύρος δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ψαρικό που το τρώμε τηγανητό και η λέξη Σισέ σου φέρνει στο μυαλό κουπ κομμωτηρίου, καλύτερα να αφήσεις τα αστειάκια για την ομάδα!

Πηγή:womenonly.gr