Με τι θα αντικαθιστούσαν οι γυναίκες το σεξ

Οι πιο περίεργες έρευνες που σχετίζονται με τη σεξουαλική ζωή


ΓΥΝΑΙΚΑ
13:57
27/07/2012
Με τι θα αντικαθιστούσαν οι γυναίκες το σεξ
6
loading

Πλήθος επιστημονικών ερευνών από αυτές που διεξάγονται κάθε χρόνο έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική μας ζωή. Και όπως είναι φυσικό, τέτοιου τύπου έρευνες ελκύουν την προσοχή του κοινού και των ΜΜΕ.

Ορισμένες από αυτές, επιβεβαιώνουν πράγματα που οι περισσότεροι υποψιάζονταν, ενώ άλλες καταπίπτουν διαδεδομένες πεποιθήσεις.

Διαβάστε τις πιο περίεργες έρευνες που διεξήχθησαν την προηγούμενη χρονιά και σχετίζονται με τη γυναικεία αλλά και ανδρική σεξουαλικότητα…

Πιο σημαντικό το φαγητό από ό,τι το σεξ: Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας σε δείγμα 5.000 ατόμων, το 25% των γυναικών δήλωσαν πως σκέφτονται το φαγητό κάθε 30 λεπτά, τη στιγμή που μόλις μία στις 10 σκέφτονται το ίδιο συχνά το σεξ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αντίστοιχα αποτελέσματα για τους άντρες ήταν τα ακριβώς αντίθετα: Ο ένας στους 20 δήλωσε πως σκέφτεται το σεξ σχεδόν κάθε 1 λεπτό(!) και το 36% πως φαντασιώνεται σεξουαλική επαφή κάθε 30 λεπτά.

Στην ίδια έρευνα και σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Dailymail, σχεδόν το 50% των γυναικών δεν αισθάνονται άνετα να γδύνονται μπροστά στους συντρόφους τους.

Δείξε μου τα χείλη σου, να σου πω για… τον οργασμό σου: Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πρόσφατες μελέτες σχετικά με το σεξ είναι αυτή του Stuart Brody, καθηγητή ψυχολογίας στο University of the West of Scotland. Όπως ισχυρίζεται στη μελέτη του, μπορείς να διαγνώσεις την ικανότητα μιας γυναίκας να έχει οργασμό απλά κοιτώντας τα χείλη της!

Σύμφωνα με τον Stuart Brody ο καλύτερος δείκτης της σεξουαλικής ικανοποίησης είναι η ύπαρξη ενός παχουλού σημαδιού κάτω από τη μικρή καμπύλη στο κέντρο, του πάνω μέρους, του άνω χείλους.

Για τη μελέτη του, ο Stuart Brody συγκέντρωσε δεδομένα από 258 Σκωτσέζες με μέση ηλικία τα 27 χρόνια.

«Dislike» στο σεξ: Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Cosmopolitan σε δείγμα 2.000 γυναικών, το 20% θα προτιμούσε να παρατήσει το σεξ για μια εβδομάδα αντί να στερηθεί το Facebook για το ίδιο διάστημα.

Θολό τοπίο η γυναικεία σεξουαλικότητα: Ερευνητές του πανεπιστημίου Boise State University διεξήγαγαν έρευνα μεταξύ ετερόφυλων γυναικών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κάθε άλλο παρά καθαρός και σίγουρος είναι ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός: Το 60% δήλωσε ότι «ενδιαφέρεται» για άλλες γυναίκες, το 45% ότι στο παρελθόν ότι είχε ομοφυλόφιλες σχέσεις στο παρελθόν με τουλάχιστον μια γυναίκα και το 50% ότι έχουν φαντασιώσεις με άτομα του ίδιου φύλου.

Πιο δραστήρια η σεξουαλική ζωή των «αγοροκόριτσων»: Αντίθετα από ό,τι οι περισσότεροι θα πίστευαν, οι γυναίκες που ασχολούνται πολλές ώρες με το Facebook, παίζουν παιχνίδια και μεγάλο τμήμα της κοινωνικής τους ζωής λαμβάνει χώρα μπροστά από μια οθόνη, έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές από τις γυναίκες που δείχνουν λιγότερο «αγοροκόριτσα». Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει σχετική έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία Harris Interactive για λογαριασμό της GameHouse.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ευρήματα, τα «nerd- κορίτσια», όπως αποκαλούνται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όχι μόνο έχουν πιο δραστήρια σεξουαλική ζωή αλλά επιπλέον εμφανίστηκαν πιο δεκτικές στην προοπτική μιας μακροχρόνιας σχέσης. Το 64% των γυναικών, τέλος, που συνηθίζουν να παίζουν παιχνίδια μέσω διαδικτύου είναι παντρεμένες ή συζούν και σε μια δεκάβαθμη κλίμακα αξιολόγησαν τη σχέση τους με βαθμό «6» και πάνω.

Προτιμότερα τα κομπλιμέντα από τη σεξουαλική ζωή: Τι και αν οι περισσότεροι έχουν ταυτίσει τα φοιτητικά χρόνια με κρεπάλες; Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Personality, οι φοιτητές θα προτιμούσαν να βιώσουν κάτι που θα τόνωνε την αυτοπεποίθησή τους (από κομπλιμέντα μέχρι να πάρουν καλούς βαθμούς) παρά να κάνουν σεξ.Ηλεκτρονικά βιβλία εναντίον σεξ, σημειώσατε «1»:
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία software «Kno», ένας στους 4 φοιτητές θα παραιτούνταν από τη σεξουαλική ζωή για ένα χρόνο σαν αντάλλαγμα για τη χρήση ηλεκτρονικών συγγραμμάτων. Βέβαια δεδομένης τόσο της φύσης της εταιρείας, όσο και του μικρού δείγματος (μόλις 506 φοιτητές ερωτήθηκαν), το συγκεκριμένο εύρημα κάθε άλλο παρά να γενικευτεί μπορεί.«Η κλήση σας προωθείται»:
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, το 25% των ερωτώμενων σε έρευνα της βρετανικής εταιρείας MyPhoneDeals σχετικά με τη χρήση του τηλεφώνου απάντησαν καταφατικά στο ερώτημα εάν ποτέ έχουν απαντήσει σε κλήση την ώρα που κάνουν σεξ!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar KorpeN

  Γιατί και τα 2 ζεύγη πελμάτων μου φαίνονται αντρικά?

  1. avatar giorgos_chri

   Άμα ήταν και τα 2 ζεύγη πελμάτων αντρικά δεν θα βόλευε αυτή η στάση...

   1. avatar mpou

    Ανδρικα ειναι καλα σου φαινεται!Φωτοσοπ αποτυχημενο.

  2. avatar iakovos

   σωστος ο Γιαννης 🙂

  3. avatar giannis tzanidakis

   Γιατί η ερευνα εγινε στην αγγλία.

  4. avatar Γκιοζης Καρας

   Ισως ειναι προβολη της
   επιθυμιας σου...?!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει