Για να μην σκληραίνει το κρέας στο μαγείρεμα

Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο μερικές ώρες πριν


ΓΥΝΑΙΚΑ
21:26
24/03/2012
Για να μην σκληραίνει το κρέας στο μαγείρεμα
loading

Για να μην σκληραίνει το κρέας, είναι σημαντικό να μην αλλάζει η θερμοκρασία της κατσαρόλας. Γι’ αυτό και όταν προσθέτουμε νερό ή ζωμό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, πρέπει να φροντίζουμε να είναι ζεστό.

Επιπλέον, για να είναι όσο το δυνατόν πιο μαλακό το κρέας, μπορούμε να το έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο μερικές ώρες πριν το μαγειρέψουμε ή να προσθέσουμε λίγες σταγόνες ξίδι κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Πηγή: vita

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει