Οι γόμες ήταν πάντα βασικό αξεσουάρ στις σχολικές τσάντες ενώ δεν λείπει από τα περισσότερα γραφεία. Επιπλέον, πλέον ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, αλλά οι γόμες συνεχίζουν να αποτελούν τη λύση σε πολλά προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε μέσα στο σπίτι σας.

Δείτε τρεις εναλλακτικούς τρόπους να χρησιμοποιήσετε μια γόμα…

1. Καθαρίστε το πληκτρολόγιό σας: Αν έχετε λευκό πληκτρολόγιο και έχετε παρατηρήσει πως σε κάποια σημεία έχει γίνει γκρι, τότε ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Πάρτε μια γόμα και σβήστε όλες τις βρομιές και τα σημάδια που έχουν εμφανιστεί στο πληκτρολόγιό σας.

2. Σβήστε σημάδια πάνω στον τοίχο:
Αν ο τοίχος σας έχει σημαδάκια και βρωμιές, δοκιμάστε να τα καθαρίσετε με μια γόμα. Το πιο πιθανό είναι πως τα περισσότερα από αυτά θα φύγουν εύκολα τρίβοντάς τα για λίγη ώρα με τη γόμα σας.

3. Καθαρίστε τα δερμάτινα παπούτσια σας: Χρησιμοποιώντας απλά μια γόμα, μπορείτε να καθαρίσετε πανεύκολα τα παπούτσια σας. Τα λευκά sneakers ειδικά μπορούν πανεύκολα να καθαριστούν αν τα τρίψετε με μια γόμα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.