Η συλλογή γυαλιών Swarovski περιλαμβάνει δύο νέα σχέδια γυαλιών ηλίου, τα οποία αντλούν έμπνευση από το χαρακτηριστικό στυλ της Swarovski και είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα Fancy Raindrop.

Οι εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και ο συνδυασμός κομψότητας και πολυτέλειας προσφέρουν μοναδικά λαμπερό στυλ. Τα κομψά γυαλιά ηλίου, που αποπνέουν έντονη θηλυκότητα, ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους και τις ιδιαίτερες λαμπερές πινελιές τους.

Ο φαρδύς σκελετός σε σχήμα cat-eye του μοντέλου SK0127 γοητεύει χάρη στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Το σχέδιο αναδεικνύεται χάρη στους πρωτότυπους βραχίονες, οι οποίοι είναι διακοσμημένοι με κρύσταλλα Swarovski σε σχήμα σταγόνας και προσδίδουν λάμψη σε κάθε εμφάνιση.

swarof6

Το μοντέλο SK0128 ξεχωρίζει για τη φαρδιά, τετραγωνισμένη μετώπη του, ενώ οι βραχίονες λάμπουν χάρη στις κρυστάλλινες λεπτομέρειες που σχηματίζουν γεωμετρικό μοτίβο. Αυτά τα δύο βασικά σχέδια αντιπροσωπεύουν τέλεια τη μοναδικότητα της Swarovski.

Η συλλογή γυαλιών Swarovski φθινόπωρο/χειμώνας 2016 προσφέρει μεγάλη ποικιλία γυαλιών ηλίου και οράσεως που χαρακτηρίζονται από την ελκυστική σχεδίαση και τις εξεζητημένες λεπτομέρειες.

Τα πρωτότυπα μοντέλα της προσφέρονται σε μεγάλο εύρος σχημάτων, υλικών και χρωμάτων που περιλαμβάνουν τόσο τις κλασικές όσο και πιο μοντέρνες αποχρώσεις.

Η νέα σειρά σύγχρονων αξεσουάρ είναι μια συλλογή λαμπερή, μοντέρνα και ξεχωριστή, αποτέλεσμα προσεκτικής έρευνας και αποκλειστικής εξειδικευμένης εργασίας.

Συλλογή γυαλιών ηλίου

swarof4

Τα γυαλιά ηλίου Fabulous (SK0110) είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά τους: καταπληκτικά. Ο σκελετός σε σχήμα cat-eye γοητεύει με την έντονη προσωπικότητά του και την υψηλή αίσθηση στυλ που αποπνέει.

Η εντυπωσιακή φόρμα του σκελετού αναδεικνύεται από τους καμπύλους βραχίονες που είναι καλυμμένοι με μικροσκοπικά, Swarovski Crystal Rocks σε ασορτί χρώμα, ενώ διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις για trendy αποτέλεσμα.

Οι σκελετοί Fantine (SK0113) εντυπωσιάζουν με το σχήμα πεταλούδα και τη μυστηριώδη θηλυκή γοητεία τους. Ένα μεταλλικό στοιχείο, διακοσμημένο με λαμπερά κρύσταλλα κοπής «baguette» της Swarovski, κάνει την πληθωρική δομή του βραχίονα να ξεχωρίζει.

Το τελικό αποτέλεσμα προσδίδει λάμψη σε ολόκληρο το μοντέλο, το οποίο είναι διαθέσιμο στις κλασικές αποχρώσεις του μαύρου και του καφέ havana, καθώς και του μπλε και του καφέ μελανζέ.

Τα Feel Good (SK0114) είναι ένας διαχρονικός σκελετός γυαλιών, τα οποία είναι ευκολοφόρετα ενώ αποπνέουν κοσμοπολίτικη αύρα και διαθέτουν ξεχωριστή προσωπικότητα. Το λιτό γεωμετρικό σχήμα τους και οι συνδυασμοί των έντονων αποχρώσεων κάνουν τα μοντέρνα γυαλιά ηλίου να ξεχωρίζουν.

Ο σκελετός αναδεικνύεται χάρη στα μεταλλικά στοιχεία στη μετώπη και σε μέρος του βραχίονα. Οι διακοσμητικές λεπτομέρειες από κρυστάλλινες κουκκίδες χαρίζουν λάμψη σε όλο το μοντέλο. Είναι διαθέσιμα σε μαύρο, σκούρο καφέ havana, ροζ havana ή στις λιγότερο συνηθισμένες αποχρώσεις του βεραμάν και του κοραλλί.

swarof5

Οι σκελετοί Fortitude (SK0116) αποτελούν έναν δυναμικό συνδυασμό σαγηνευτικής σχεδίασης και εκλεπτυσμένων υλικών. Το μεταλλικό επάνω μέρος της μετώπης προσδίδει λάμψη, ενώ αποτελεί το περίγραμμα του σχήματος cat-eye και δημιουργεί μια διπλή γέφυρα.

Ο υπόλοιπος σκελετός αγκαλιάζει τους ντεγκραντέ φακούς, αναπαράγοντας το ξεχωριστό στυλ των κρυστάλλων Swarovski. Οι διαθέσιμες αποχρώσεις συμπληρώνουν αυτό το μοντέρνο σχέδιο που είναι χαρακτηριστικό του οίκου.

Διατίθενται από μαύρο και το καφέ havana έως τις διαχρονικές αποχρώσεις του βαθυκόκκινου και του βεραμάν.

Το μοντέλο Fascination (SK0118) αποτελεί μια νέα πρόταση του κλασικού σχήματος aviator με μια ξεχωριστή πινελιά Swarovski.

Η ελαφριά μεταλλική μετώπη αναδεικνύεται από τη διπλή γέφυρα, καθώς και από τους κομψούς ντεγκραντέ φακούς από νάιλον, ενώ σε κάθε πλευρά έχουν τοποθετηθεί διαφορετικά στοιχεία.

Οι ιδιαίτερες κρυστάλλινες κουκκίδες Swarovski κοσμούν τους βραχίονες που διατίθενται σε εύρος χρωμάτων όπως μαύρο, καφέ και βαθύκόκκινο.

Οι σκελετοί Felicity (SK0120) αποπνέουν μίνιμαλ και θηλυκή γοητεία και διαθέτουν άκρως άνετη και κομψή φόρμα.

Οι λαμπερές λεπτομέρειες στους βραχίονες τα κάνουν να ξεχωρίζουν, χάρη σε ένα κομψό μοτίβο που αποτελείται από κρύσταλλα κοπής «baguette» και δημιουργούν αντίθεση με τα κλασικά κρύσταλλα Swarovski.

Η λεπτομέρεια αυτή καθιστά τους φακούς ιδανικούς για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν στο πλήθος. Διατίθενται σε κλασικές αποχρώσεις, όπως το μαύρο και το καφέ havana, στο κομψό ανοιχτό γκρι και σε πιο τολμηρά χρώματα όπως το κοραλλί και το βεραμάν.

Συλλογή γυαλιών οράσεως

swarof2

Οι σκελετοί Girl (SK5167) είναι εντυπωσιακοί χάρη στη βίντατζ γοητεία τους, καθώς παντρεύουν κομψές λεπτομέρειες με υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας.

Η μετώπη αναδεικνύεται χάρη στις κομψές κρυστάλλινες κουκκίδες στις άκρες και στους βραχίονες. Η προσθήκη ενός αποκλειστικού μεταλλικού εξαρτήματος με κλιπ από παλλάδιο ή ροζ χρυσό, προσδίδει λάμψη στη γέφυρα και μεταμορφώνει αυτό το μοντέλο σε ένα πραγματικά μοναδικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

Η θηλυκότητα και η κομψότητα χαρακτηρίζουν το μοντέλο Game (SK5168) σε σχήμα cat-eye, από ελαφρύ μέταλλο. Η καμπύλη της μετώπης αναδεικνύεται χάρη στην εναλλαγή του σατινέ φινιρίσματος στο επάνω μέρος και των ντελικάτων γραμμών στο κάτω.

Μια ποικιλία κρυστάλλων κοπής «baguette» καλύπτουν το τρισδιάστατο γεωμετρικό μοτίβο που κοσμεί τους βραχίονες, ενώ το τελείωμα χαρίζει άνεση. Τα γυαλιά είναι διαθέσιμα σε ρουθήνιο/μαύρο, χρυσό/καφέ havana και ροζ χρυσό/ιβουάρ.

swarof3

Οι σκελετοί Grey (SK5171) χαρακτηρίζονται από την μοντέρνα εμφάνιση και σικ αστικό στυλ. Οι καθαρές γραμμές στη μετώπη δημιουργούν ένα τετράγωνο σχήμα, ενώ οι βραχίονες αστράφτουν στο φως χάρη στα μεταλλικά στοιχεία, καλυμμένα με τα θρυλικά Crystal Rocks.

Αποτελούν βασικό στοιχείο του μοντέλου και διαπιστευτήριο της μοναδικής φύσης του κόσμου της Swarovski. Κυκλοφορούν σε μονόχρωμες εκδόσεις, σε μαύρο και σκούρο καφέ havana, αλλά και στις διχρωμίες μαύρου/λευκού ή φούξια/ροζ, δημιουργώντας ένα ακόμα πιο γοητευτικό μοντέλο.

Gorgeous (SK5172): μια ονομασία που περιγράφει άψογα αυτό το νέο μοντέλο, το οποίο αποπνέει εξεζητημένη, μίνιμαλ γοητεία και κλασική κομψότητα.

Το σχήμα cat-eye αναδεικνύεται από τα τολμηρά και απρόβλεπτα χρώματα, όπως το κοραλλί και το πετρόλ, αλλά και από τα κλασικότερα μαύρο και καφέ havana.

Ένα απλό φλοράλ μοτίβο από λαμπερά κρύσταλλα ξεχωρίζει ως μοναδικό διακοσμητικό στοιχείο στους βραχίονες, υπενθυμίζοντας ότι η Swarovski είναι ταυτόσημη των αξεσουάρ.

Οι σκελετοί οράσεως Grazia (SK5174) έχουν μοντέρνο σχέδιο και απευθύνονται στις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν χάρη στη μοναδική αίσθηση του στυλ που διαθέτουν.

Το σχέδιο cat-eye αναδεικνύεται από μικροσκοπικά κρύσταλλα, τα οποία έχουν τοποθετηθεί με προσοχή στις άκρες της μετώπης με την πρωτοποριακή τεχνική Crystal Fabric, ενώ φωτίζουν και ομορφαίνουν το μοντέλο συνολικά. Διατίθενται σε μαύρο, καφέ havana, γαλάζιο και βιολετί.