Ο Σεπτέμβριος έχει μπει για τα καλά και ο κάθε κατεργάρης έχει πάει στον πάγκο του! Οι μικροί μας φίλοι έχουν επιστρέψει στο σχολείο για άλλη μία δύσκολη χρονιά γεμάτη διάβασμα, πολλές δραστηριότητες αλλά και ιώσεις, τις λεγόμενες ασθένειες του «θρανίου». Για κάθε γονέα το μεγάλο του άγχος είναι η υγεία του παιδιού του και ιδιαίτερα των μικρότερων παιδιών που είναι πιο ευπαθή και φέρνουν ιώσεις από τον παιδικό σταθμό ή το νηπιαγωγείο. Τα προϊόντα ECOS,τα αγνά και διάφανα καθαριστικά προϊόντα της Earth Friendly Products, είναι εδώ για να βοηθήσουν τους γονείς με μικρές χρηστικές συμβουλές για την πρόληψη αυτών.

ecos1

Ο αγώνας ξεκίνησε!

1. Πλένετε συχνά τα χέρια του παιδιού σας & ιδιαίτερα μόλις επιστρέφει σπίτι και μάθετέ του να το κάνει και εκείνο τις ώρες που δεν είστε κοντά του.

2. Καθαρίζετε συχνά τη μύτη του παιδιού με ειδικές πλύσεις με θαλασσινό νερό ή φυσιολογικό ορό, ιδιαίτερα αν παθαίνει συχνά συνάχι και βήχα.

3. Πλύντε τα ρούχα του με ECOS Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων για μωρά το οποίο είναι υπερσυμπυκνωμένο, εξαιρετικής ποιότητας απορρυπαντικό, με φυτικής προέλευσης συστατικά. Καθαρίζει σε βάθος και συγχρόνως προστατεύει και διατηρεί ζωντανά τα χρώματα. Με ισορροπημένο pH, χωρίς αλλεργιογόνα, είναι απαλό και φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού σας.

4. Ενισχύστε του το ανοσοποιητικό του σύστημα με ένα πιο υγιεινό διατροφολόγιο που να περιλαμβάνει φρούτα που περιέχουν Βιταμίνη C (όπως πορτοκάλια) και λαχανικά

5. Αν παρατήρησετε ότι το περιτριγυρίζει κάποια ίωση και δεν αισθάνεται καλά, αποφύγετε να το στείλετε στο σχολείο ώστε να μην επιδεινωθεί.

6. Το καθημερινό του πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετές ώρες ύπνου. Πλύντε τα σεντόνια του με ECOS Απορρυπαντικού Πλυντηρίου Ρούχων για μωρά με άρωμα Λεβάντας και Χαμομηλιού. Η Λεβάντα βοηθάει στην καταπολέμηση του βήχα και του κρυολογήματος και το Χαμομήλι με τις μαγικές του ιδιότητες θεωρείται ο πολύτιμος σύμμαχος της φύσης για τη θωράκιση της υγείας όλης της οικογένειας.

7. Αερίζετε συχνά το δωμάτιο του & βάλτε ένα σκεύος με νερό πάνω στο καλοριφέρ ώστε να λειτουργήσει σαν υγραντήρας και να μην είναι ξερή η ατμόσφαιρα.

8. Μην φοβάστε! Αφήστε το να βγει να παίξει έξω ή να κάνει μία βόλτα με σας. Αρκεί να έχει καλυμμένο το κεφάλι και τα αυτιά του με σκούφο μια και η μεγαλύτερη απώλεια θερμότητας γίνεται από εκεί.

ecos2