Ισορροπώντας ανάμεσα στη σοβαρότητα του μπεζ και το ρομαντισμό του ιβουάρ, η nude απόχρωση ή αλλιώς το χρώμα του δέρματος, αποτελεί την πιο σικ, σέξι αλλά και in fashion επιλογή του καλοκαιριού.

Αν αγαπάτε αυτή την τάση και θέλετε να την ακολουθήσετε, ακολουθήστε τα «ναι» και τα «μη» έτσι ώστε να έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα:

– Εάν είστε «άχρωμη» στο πρόσωπο, είναι προτιμότερη μια πιο γλυκιά και ζεστή απόχρωση σε μπεζ- ροζ παρά το καθαρό nude, που θα σας δείξει ακόμα πιο χλωμή.

– Συνδυάστε ένα nude σύνολο με πολλά αξεσουάρ στις αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί και του φούξια για να δώσετε χρώμα στην εμφάνισή σας.

– Αν όμως θέλετε να φορέσετε ένα χρωματιστό σύνολο, όπως ένα φλοράλ μάξι φόρεμα, δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα το φετινό καλοκαίρι.

– Εάν έχετε κάποια κιλά παραπάνω, χρειάζεται προσοχή στην επιλογή των ρούχων. Όπως αναφέρει το άρθρο του περιοδικού «Glam» του Τύπου της Κυριακής, προτιμήστε ένα σκουρόχρωμο σύνολο με αξεσουάρ σε nude αποχρώσεις.

– Αποφύγετε τα στενά σύνολα που «διαγράφουν» τις καμπύλες σας, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σας κολακεύει ιδιαίτερα.

– Αν έχετε «πρόβλημα» στην περιοχή των γλουτών, μην επιλέξετε ένα παντελόνι σε αυτή την απόχρωση, αλλά μια αέρινη μπλούζα.