Η Schwarzkopf Professional αναγνωρίζει ότι η περιποίηση των μαλλιών ξεκινάει από το τριχωτό. Για το λόγο αυτό δημιούργησε μία εξειδικευμένη σειρά περιποίησης του τριχωτού, που εντάσσεται στη ευρύτερη σειρά περιποίησης μαλλιών της Bonacure.

  • Bonacure Scalp Soothing με Kale + Madecassoside για ξηρό
    και ευαίσθητο τριχωτό
  • Bonacure Anti-Dandruff με Superberries + AHA για τριχωτό με τάση για πιτυρίδα
  • Bonacure Root Activating με Guarana + Βιοτίνη για εξασθενημένα μαλλιά με τάση για τριχόπτωση

Με έως και 100.000 τριχοθυλάκια, καθένα από τα οποία περιέχει μια μοναδική τρίχα που αναπτύσσεται, το τριχωτό έχει πολλές διαφορετικές ανάγκες για να διατηρείται υγιές. Η μη επαρκής περιποίηση και μειωμένη υγεία του τριχωτού σχετίζονται με θέματα όπως πιτυρίδα, ερεθισμός της επιδερμίδας και εύθραυστα μαλλιά χωρίς λάμψη που σπάνε εύκολα, ενώ μπορεί να οδηγήσουν και σε πρόωρη τριχόπτωση.

Όμως, η νέα σειρά προϊόντων Scalp Care της Bonacure είναι εδώ και περιέχει ισχυρές, vegan* και free-from** συνθέσεις, ενισχυμένες με ενεργά συστατικά από superfood και καλλυντικά περιποίησης της επιδερμίδας, που εγγυώνται ένα εξισορροπημένο τριχωτό και διασφαλίζουν την ποιότητα των μαλλιών στο μέλλον.

* Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.

**Χωρίς Sodium Lauryl Sulphate & Sodium Laureth Sulphate, σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά.

Bonacure Scalp Care με Σύμπλεγμα Superfood 

Στις μέρες μας οι καταναλωτές ενημερώνονται όλο και περισσότερο για το σημαντικό ρόλο που έχει το τριχωτό για υγιή και όμορφα μαλλιά. Αυτό δίνει την κατάλληλη ευκαιρία στους κομμωτές να κάνουν γνωστά στους πελάτες τους τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης του τριχωτού που θα τους χαρίσουν γρήγορες και εύκολες λύσεις!

Η Bonacure Scalp Care είναι μία σειρά αφιερωμένη στο τριχωτό από την Schwarzkopf Professional – ειδικά σχεδιασμένη για να εξασφαλίσει την ποιότητα των μαλλιών στο μέλλον. Όλα τα προϊόντα της σειράς Bonacure Scalp έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς για τα μαλλιά και το τριχωτό και μέσω δερματολογικών αξιολογήσεων έχει αποδειχθεί η καταλληλόλητα τους για τις ποικίλες ανάγκες του τριχωτού, όπως το ξηρό και ευαίσθητο τριχωτό, με τάση για πιτυρίδα ή τριχόπτωση.

Η νέα σειρά περιποίησης του τριχωτού Scalp Care από την Bonacure αξιοποιεί τη δύναμη του Συμπλέγματος Superfood – ένα μίγμα ενεργών συστατικών από superfoods και καλλυντικά περιποίησης της επιδερμίδας, που εγγυώνται ένα εξισορροπημένο τριχωτό διασφαλίζοντας την ποιότητα και κατάσταση των μαλλιών στο μέλλον. Κάθε συστατικό του Συμπλέγματος Superfood είναι γνωστό για μία σειρά από οφέλη: 

Bonacure Scalp Soothing με Kale + Madecassoside για ξηρό και ευαίσθητο τριχωτό με τάση για ερεθισμούς:

Το Kale είναι γνωστό ότι:

  • Περιέχει Βιταμίνες A, B, C, K, αντιοξειδωτικά, Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6

Το Madecassoside είναι γνωστό ότι:

  • Είναι ένα αγνό ενεργό συστατικό από τα φύλλα του φυτού Σεντέλα Ασιάτικα με καταπραϋντικές, ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Bonacure Anti-Dandruff με Superberries + AHA για τριχωτό με τάση για πιτυρίδα:

Τα Superberries είναι γνωστό ότι: 

  • Προσφέρουν υψηλά επίπεδα σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, ενώ έχουν και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. 

AHA* είναι γνωστό ότι:

  • Απομακρύνει τα κατάλοιπα και τους ρύπους, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το τριχωτό ενυδατωμένο. 

*ΑΛΦΑ ΥΔΡΟΞΥ-ΟΞΕΑ

Bonacure Root Activating με Guarana + Βιοτίνη για εξασθενημένα μαλλιά με τάση για τριχόπτωση: 

Το Guarana είναι γνωστό ότι:

  • Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και καφεΐνης, σχεδόν διπλάσια σε σχέση με έναν κανονικό κόκκο καφέ

Η Βιοτίνη είναι γνωστό ότι:

  • Είναι μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη που βοηθάει το σώμα να μεταβολίσει τα λιπαρά, τους υδατάνθρακες και τις πρωτεΐνες, συμβάλλοντας στην παραγωγή κερατίνης. 

Η Βιώσιμη Συσκευασία του Bonacure Scalp Care

Τα προϊόντα Bonacure Scalp Care συμπεριλαμβάνονται στην υψηλής απόδοσης σειρά προϊόντων Bonacure για μαλλιά και τριχωτό, που σημαίνει ότι έχουν clean συνθέσεις και βιώσιμες συσκευασίες. 

  • Οι συνθέσεις της Bonacure είναι vegan* και free-from** χωρίς SLS/SLES sulfates, σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά.
  • Η βιώσιμη συσκευασία της Bonacure αποτελείται από 97% ανακυκλωμένο πλαστικό το οποίο είναι ανακυκλώσιμο, με νέο, απλό σχεδιασμό.

Bonacure Scalp Care Online, Εκπαίδευση & Digital

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη σειρά της Bonacure Clean Performance από την Schwarzkopf Professional, συμπεριλαμβανομένης της νέας σειράς Scalp Care, στην ιστοσελίδα της Schwarzkopf Professional: schwarzkopfpro.com/bonacure. Εκεί θα βρείτε πλούσιο υλικό σε πληροφορίες, περιεχόμενο για έμπνευση και εκπαίδευση, κατάλληλο τόσο για τους κομμωτές όσο και για τους καταναλωτές που χαρίζει αυτοπεποίθηση σε εσάς και στα μαλλιά σας, κάθε μέρα!

Στο πλαίσιο της ASK Education της Schwarzkopf Professional, οι κομμωτές μπορούν να βρουν μια σειρά από επιμελημένα, ειδικά για τη φροντίδα των μαλλιών εκπαιδευτικά προγράμματα κατάρτισης για μια βαθιά συνδυαστική μαθησιακή εμπειρία. Δεν καλύπτει μόνο το εύρος και τις ιδιότητες των προϊόντων, αλλά  δείχνει επίσης πώς να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας και να ξεφύγετε από το συνηθισμένο. Αυτές οι υψηλού αντίκτυπου, πρόσωπο με πρόσωπο εκπαιδευτικές συνεδρίες προσφέρονται τοπικά, ενώ τα διαδικτυακά μαθήματα είναι διαθέσιμα on-demand μέσω του ASK eAcademy: eacademy.schwarzkopf-professional.com/gr/el

Παρακολουθείστε τα τελευταία νέα για τα προϊόντα και εμπνευστείτε, ακολουθώντας τα @schwarzkopfpro και @schwarzkopfpro.greece στο Instagram, και χρησιμοποιείστε τα hashtags #BCSCALP και #WHEREHAIRCAREBEGINS για νεότερα σχετικά με το  Bonacure Scalp.

Η σειρά Bonacure Scalp Care με μια ματιά:

  • Bonacure Scalp Soothing Shampoo [250ml, 1000ml]
    Ένα ήπιο σαμπουάν για ξηρό ή ευαίσθητο τριχωτό με τάση για ερεθισμούς
  • Bonacure Scalp Soothing Serum [100ml]
    Ένα καταπραϋντικό serum για ξηρό ή ευαίσθητο τριχωτό με τάση για ερεθισμούς.
  • Bonacure Anti-Dandruff Shampoo [250ml]
    Ένα ήπιο σαμπουάν για τριχωτό με τάση για πιτυρίδα.
  • Bonacure Anti-Dandruff Serum [100ml]
    Ένα serum εξισορρόπησης για τριχωτό με τάση για πιτυρίδα.
  • Bonacure Root Activating Shampoo [250ml]
    Ένα σαμπουάν ενεργοποίησης για εξασθενημένα μαλλιά.
  • Bonacure Root Activating Serum [100ml, 8x7ml]
    Ένα serum ενεργοποίησης για εξασθενημένα μαλλιά.

Η σειρά Bonacure Scalp Care είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2024.