Είναι αλήθεια πως λατρεύουμε το μακιγιάζ που χαρίζει λάμψη και μπορούμε να το πετύχουμε χωρίς πολλή προσπάθεια. Είναι, επίσης, αλήθεια πως το αγαπημένο μας καλλυντικό είναι το ρουζ. Το glazed blush trend συνδυάζει αυτές τις δύο αγάπες και εμείς το δοκιμάζουμε για να πετύχουμε αυτό το υγιές και ροδαλό look που βλέπουμε και ζηλεύουμε στις influencers του TikTok.

«Νομίζω ότι θα δούμε την υφή των ρουζ να γίνεται πιο γυαλιστερή και υγρή για να δώσει μια πιο ενυδατωμένη εμφάνιση», λέει η makeup artist Diane Buzzetta. Και δεν έχει άδικο, καθώς οι εταιρείες καλλυντικών βγάζουν όλο και περισσότερα υγρά ρουζ στην αγορά. Φέτος, λοιπόν, που οι γυαλάδες είναι must και καμία δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς highlighter, θα πάμε ένα βήμα παραπέρα και θα δοκιμάσουμε το glazed blush trend.

Τι είναι το glazed blush και πώς θα το υιοθετήσετε;

Μετά τo glazed skin και τα glazed nails, σειρά έχει το glazed blush που δεν είναι άλλο από την προσθήκη γυαλάδας σε ροζ ζυγωματικά για να δημιουργηθεί ένα φρέσκο, λαμπερό αποτέλεσμα. Το καλό είναι πως μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τη γυαλάδα στο πρόσωπό σας ανάλογα με το φινίρισμα που θέλετε. Τα κρεμώδη ρουζ και τα υγρά highlighter είναι ιδανικά για κάτι τέτοιο. «Μπορείτε εύκολα να αναμείξετε το κρεμώδες ρουζ με τα δάχτυλά σας ή με το beauty blender», συμβουλεύει η makeup artist Ash K Holm. «Γίνεται ένα με την επιδερμίδα σας και μπορεί να προσαρμοστεί αναλόγως της έντασης που θέλετε να δώσετε», συμφωνεί η makeup artist Shelby Smith.

Ποιο είναι το inspo για το glazed blush trend;

H τάση ξεκίνησε από τον makeup artist Patrick Ta και έχει κατακλύσει το Instagram και το TikTok, με τις influencers να δείχνουν πώς μπορείτε να το εφαρμόσετε.

@musthavesxt

It’s safe to call it glazed donut blush…And I’ll be shouting about it forever 🌟💖 Mac extra dimension blush in ‘sweets for my sweet, into the pink’ #glowyblush #blush #pinkblush

♬ original sound – Tanem 💋
@megarroni

If you havnt tried this blush mixed with a skin serum you are missing out! So glowy and still pigmented ✨#rarebeautyblush #rarebeauty #blush #blushhack #rhodepeptideglazingfluid #skincare #mixingrarebeautyblush @Rare Beauty @rhode skin

♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] [Extended] – Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

Ποια προϊόντα θα χρειαστείτε για το glazed blush;

Ο καλύτερος τρόπος να πετύχετε το glazed blush, είναι να αναμείξετε το υγρό ρουζ με υγρό highlighter. Έτσι το ρουζ θα εμπλουτιστεί με τη λάμψη του highlighter και το αποτέλεσμα θα βγει θεϊκό. Παρακάτω θα βρείτε τα δικά μας αγαπημένα προϊόντα.

Ρουζ

Sephora Pixi On-The-Glow Blush – Tinted Moisturising Stick – Fleur €24,50

Sephora Rare Beauty Soft Pinch – Liquid Blush – Happy €26,95

Sephora Match Stix Color Adaptive Cheek + Lip Stick €28,95

Highlighter

Sephora Rare Beauty Positive Light – Liquid Highlighter – Enlighten €32,95

Sephora Tarte Glow Tape™ Liquid Highlighter €36,95

Sephora Fenty Beauty Match Stix Shimmer Skinstick – I scream €28,95

Πηγή: Glamour UK