Η αγορά παλτό είναι μια αγορά – επένδυση που αξίζει να πάρετε στα σοβαρά. Ένα παλτό θα σας κρατήσει ζεστές το χειμώνα, θα διαμορφώσει όλο το στυλ σας ενώ θα πρέπει επίσης να αντέξει στο χρόνο. Ανακαλύψτε τις πιο μοδάτες επιλογές για γυναικεία παλτά που θα προσελκύσουν τα βλέμματα και θα σας κρατήσουν ζεστές κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Από κλασικές γραμμές έως τα πιο μοντέρνα σχέδια, υπάρχει ένα πανωφόρι για κάθε στυλ και κάθε γυναίκα. Επενδύστε σε ένα κομψό και διαχρονικό παλτό που θα σας βγάζει ασπροπρόσωπες κάθε φορά που βγαίνετε έξω.

Μαύρο παλτό

Το μαύρο μακρύ παλτό δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Συνδυάζεται με τα πάντα και θα σας βολέψει σε όποια περίσταση βρεθείτε. Μάλιστα, η λεοπάρ λεπτομέρεια στη φόδρα που έχει το παρακάτω παλτό, θα σας δώσει ένα επιπλέον στοιχείο στην εμφάνισή σας.

Lynne μακρύ παλτό με φόδρα animal print €189

Λευκό παλτό

Το λευκό παλτό είναι ιδανικό για τις πρωινές σας εμφανίσεις. Όπως και το μαύρο, συνδυάζεται πολύ εύκολα με τα ρούχα που ήδη έχετε στην ντουλάπα σας. Το συγκεκριμένο παλτό έχει και αποσπώμενη γούνα στον γιακά, για να σας κρατά ακόμα πιο ζεστή τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

BSB μακρύ παλτό με γουνάκι €189

Γκρι παλτό

Η αλήθεια είναι πως αν έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα, το γκρι παλτό θα σας βολέψει περισσότερο από το λευκό. Με το συγκεκριμένο χρώμα θα μπορείτε να κινείστε ελεύθερα στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Επιπλέον, οι βάτες σε αυτό το παλτό θα δώσουν σχήμα στους ώμους σας.

Zara εφαρμοστό παλτό με μαλλί Manteco €129

Καμηλό παλτό

Το καμηλό είναι ένα κλασικό χρώμα, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες που το επιλέγουν προκειμένου να δώσουν χρώμα στα outfits τους. Στο παρακάτω παλτό, η ζώνη που δένει σφιχτά, θα σας δώσει την ευκαιρία να τονίσετε τη μέση σας.

Mango Παλτό μαλλί ζώνη €199,99

Χρωματιστό παλτό

Τα χρωματιστά παλτό είναι μια κατηγορία από μόνη τους. Τα παλτό δίνουν την ευκαιρία να πειραματιστούμε με τα χρώματα και Μπορεί το παρακάτω μωβ παλτό να μας έκλεψε την καρδιά, όμως, εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε καλά ποιο χρώμα παλτό θα ταιριάξει απόλυτα στη δική σας γκαρνταρόμπα.

Mind Matter παλτό μάλλινο μπορντό με ζώνη Monika €189

Καρό παλτό

Ανάμεσα σε όλα τα σχέδια και χρώματα που θα βρείτε στην αγορά, το καρό είναι ένα από αυτά που αξίζει να αγοράσετε. Το λεπτό καρό, μάλιστα, είναι κλασικό σχέδιο και σίγουρα θα το αναδείξετε με τον πιο σωστό τρόπο.

Matis Fashion Black Coat €229

Extra tips για την αγορά παλτό

  • Όταν αγοράσετε παλτό, βεβαιωθείτε πως είναι φοδραρισμένο. Μπορεί τα παλτό χωρίς φόδρα να είναι πιο οικονομικά, όμως, αξίζει να δώσετε περισσότερα χρήματα για το παλτό σας. Η φόδρα του παλτό θα συμβάλλει στο να παραμείνετε ζεστές κατά τις χαμηλότερες θερμοκρασίες.
  • Αν δεν σας ευχαριστεί το μάκρος του παλτό, τότε μην διστάσετε να το πάτε σε κάποια μοδίστρα προκειμένου να το φέρει στα μέτρα σας.
  • Προτού καταλήξετε στο παλτό που θα αγοράσετε, δοκιμάστε πολλά σχέδια μέχρι να βρείτε το ιδανικό για εσάς. Υπάρχουν πολλές γραμμές, χρώματα και μήκη που θα αναδείξουν τέλεια τον δικό σας σωματότυπο.