Μια TikToker από το Νιου Τζέρσεϊ αστειεύτηκε ότι «μήνυσε» τους γονείς της που τη γέννησαν και τώρα σόκαρε τους ακολούθους της, αποκαλύπτοντας ότι έχει δικά της παιδιά. «Νόμιζα ότι ήταν προφανές ότι αστειευόμουν», είπε η Hoboken στη New York Post.

«Το βρίσκω χιουμοριστικό. Οι άνθρωποι απασχολούνται για οτιδήποτε. Δείχνει πόσο λίγο οι άνθρωποι ερευνούν πριν αντιδράσουν» είπε η γυναίκα. Η TikToker – που λέει δηλώνει στο βιογραφικό της ότι ο λογαριασμός της είναι “σάτυρα” – έγινε viral πέρυσι επειδή δήλωσε ότι έπρεπε να μηνύσει τους γονείς της επειδή την έφεραν στον κόσμο χωρίς την άδειά της.

Έτσι, οι θαυμαστές ήταν λίγο μπερδεμένοι αυτή την εβδομάδα όταν δήλωσε ότι έχει δικά της παιδιά.

Σε ένα κλιπ που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη με πάνω από 2,2 εκατομμύρια προβολές, η αυτοαποκαλούμενη λεσβία κάθεται σε ένα αυτοκίνητο και εξηγεί ότι έκανε παιδιά με τον «ηθικό τρόπο» — υιοθετώντας τα.

«Ανέφερα στο τελευταίο μου βίντεο ότι πήγα να ψωνίσω ρούχα για τα παιδιά μου και πολλοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν ότι έχω παιδιά, θεωρώντας ότι επειδή έκανα μήνυση στους γονείς μου επειδή με είχαν χωρίς την άδειά μου, δεν θα έκανα», ανέφερε αρχικά. Ωστόσο, είπε πως σκοπεύει να « ξεκαθαρίσει» κάποια πράγματα.

«Έκανα μήνυση στους γονείς μου. Οι γονείς μου συνέβαλαν στο να με συλλάβουν και να με μεγαλώσουν. Και γι’ αυτό τους μήνυσα, γιατί δεν συναίνεσα να είμαι εδώ, όπως, αγνοούσα ότι θα έπρεπε να μεγαλώσω και να βρω δουλειά για να συντηρήσω τον εαυτό μου», αστειεύεται η Theaz και προσθέτει: « Απλά δεν συναίνεσα σε αυτό. Δεν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου με κανέναν τρόπο πριν γεννηθώ για να δουν αν πραγματικά ήθελα να είμαι εδώ, και γι’ αυτό τους μήνυσα».

Στη συνέχεια, η Theaz προτείνει στις έγκυες γυναίκες να προσλάβουν ένα μέντιουμ για να ρωτήσουν το αγέννητο παιδί τους εάν «θέλουν πραγματικά να είναι εδώ». Διαφορετικά, πρέπει σας κάνουν μήνυση «Μαθαίνω στα παιδιά να μηνύουν τους γονείς τους, ώστε να μην χρειάζεται να δουλέψουν», επιμένει. Σχετικά με το πώς κατέληξε με τα δικά της παιδιά, η Theaz ισχυρίζεται ότι η υιοθεσία παιδιών είναι «διαφορετική» από το να τα γεννήσει.

«Είναι διαφορετικό όταν υιοθετείς γιατί δεν φταίω εγώ που είναι εδώ. Απλώς προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος και να τους βοηθάω. Ξέρεις τι εννοώ…».

Πάνω από 17.600 άτομα σχολίασαν το βίντεο – και πολλοί δεν κατάλαβαν ότι ο λογαριασμός του Theaz είναι σάτιρα. «Κάποιος σε άφησε να υιοθετήσεις;» ρώτησε ένα άτομο. «Μακάρι τα παιδιά μου να μου κάνουν μήνυση. Γιατί σε αντάλλαγμα θα τους μηνύσω για όσα χρήματα ξόδεψα όλα αυτά τα χρόνια. Λολ, τα έχω δει όλα», είπε κάποιος.

«Εγώ στα σχόλια προσπαθώ να καταλάβω αν αυτό είναι νόμιμο», παραδέχτηκε ένας άλλος. «Είμαι έγκυος και το μωρό μου μου είπε ότι είναι τόσο ενθουσιασμένο που βγαίνει έξω», δήλωσε μία άλλη. «Συγχαρητήρια!» απάντησε η Theaz. Ωστόσο, κάποιοι συμμετείχαν στο αστείο. «Το γεγονός ότι ο λογαριασμός σας γράφει Satire Account και όλοι ρωτούν αν αστειεύεστε ή όχι», έγραψε ένας άλλος με πολλά emoji που γελούν.