Ένα «άχαστο» δίδυμο επέστρεψε στο MasterChef και αυτό δεν είναι άλλο από τον «έρωτα αλήτη» Σταύρο Βαρθαλίτη και τον κολλητό του φίλο, Σταυρή Γεωργίου. Ο νικητής του MasterChef 2020 και ο φιναλίστ της ίδιας χρονιάς, επέστρεψαν στο διαγωνισμό όπου μαζί με τους κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, θα δοκιμάσουν και θα κρίνουν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων.

Οι υποψήφιοι μάγειρες κλήθηκαν να δημιουργήσουν τρία ολοκληρωμένα πιάτα με τον χρόνο να είναι περιορισμένος. Η δοκιμασία δεν θα είναι εύκολη καθώς αυτή θα κρίνει την παραμονή τους στο διαγωνισμό αλλά και την κατάκτηση του επάθλου των 10.000 ευρώ.

Τα τρία πιάτα θα είναι δυο αλμυρά και ένα γλυκό, τα οποία πρέπει να τα βάλουν σε συγκεκριμένο μέγεθος πιάτου.

Τα πλεονεκτήματα του Νικήτα στο Τεστ Δημιουργικότητας

Στη δοκιμασία του Mystery Box αναδείχθηκε ο Νικήτας Μπατσικούρας ο οποίος κέρδισε και κάποια πλεονεκτήματα. «Νικήτα, είσαι ανάμεσα σε δύο πλεονεκτήματα. Πρώτον, μπορείς να έχεις 20 λεπτά παραπάνω χρόνο και δεύτερον μπορείς να είσαι ασφαλής ακόμα και αν κάνεις τη χειρότερη προσπάθεια και περνάς κατευθείαν στους 11», του είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο παίκτης σκέφτηκε και αποφάσισε να επιλέξει να είναι ασφαλής και να διαγωνιστεί τον ίδιο χρόνο με τους υπόλοιπους παίκτες περνώντας στους 11.

Ο Γιάννος αποχώρησε από τη κουζίνα του MasterChef

Και μπορεί οι 12 επίδοξοι σεφ να μπήκαν στην αποθήκη τροφίμων για να πάρουν τα υλικά που χρειάζονταν για τις παρασκευές τους ο Γιάννος είχε μια στιγμή αδυναμίας. Ο παίκτης αφού είδε τα τρόφιμα που πήρε από την αποθήκη τροφίμων φάνηκε απογοητευμένος καθώς δεν μπορούσε να σκεφτεί τι θα φτιάξει. Ο παίκτης αποφάσισε να βγει από την κουζίνα ώστε να πάρει λίγο αέρα.

«Κάηκα. Έσβησαν τα φώτα.  Δεν μπορούσα να δημιουργήσω. Είναι κρίμα να φύγεις χωρίς να βγάλεις πιάτο. Ο Γιάννος δε λυγίζει. Είχα μια στιγμή αδυναμίας. Ήθελα καθαρό αέρα», είπε λίγα λεπτά αργότερα επιστρέφοντας στον πάγκο του.

Αποθέωση από το twitter

Οι χρήστες του twitter φάνηκε να περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή στο διαγωνισμό του Σταύρου Βαρθαλίτη και του Σταυρή Γεωργίου καθώς τα αποθεωτικά τιτιβίσματα για τους δυο τους έπεσαν… βροχή.