Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε… viral στο Twitter γιατί είπε πως δεν πρόκειται να πληρώσει ώστε να διατηρήσει την «αυθεντικότητα» του λογαριασμού του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και το μπλε σημάδι που πιστοποιεί πως όντως είναι αυτός.

Αφότου ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ αγόρασε την πλατφόρμα social media ανακοίνωσε πως σταδιακά θα αρχίσει να χρεώνει για το… προνόμιο ενός αναγνωρισμένου λογαριασμού και πλέον το πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Σε λίγο καιρό όσοι δεν πληρώνουν δεν θα έχουν την «μπλε σημάδι». Ανάμεσά τους αναμένεται να βρίσκεται και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον οποίον ακολουθούν 52,8 εκατομμύρια λογαριασμοί στο Twitter.

Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς του NBA, με μήνυμά του στην πλατφόρμα είπε: «Ουφ, νομίζω πως σύντομα θα εξαφανιστεί το “μπλε σημάδι” γιατί αν με ξέρετε δεν πρόκειται να δώσω τα πέντε (σ.σ. δολάρια)». Ακολούθησε καταιγισμός σχολίων για την ανάρτησή του κυρίως με διορθώσεις για το ποσό, αλλά και με αναφορές για το πόσο… τσιγκούνης είναι.

Αν κι ένας από τους τέσσερις εν ενεργεία δισεκατομμυριούχους αθλητές (σ.σ. οι άλλοι είναι οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Τάιγκερ Γουντς), ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει παραδεχθεί πως αρνείται να πληρώσει για πολλά πράγματα. Στο παρελθόν είχε παραδεχθεί πως δεν ανοίγει τα data στο κινητό του και ούτε πληρώνει εφαρμογές ώστε να αποφύγει τις διαφημίσεις. Μάλιστα, όταν έγινε γνωστό αυτό μια εταιρία του έκανε… δώρο εφαρμογή χωρίς διαφημίσεις!