Η πρόταση γάμου έγινε, η ημερομηνία ορίστηκε και η Βασιλική έχει άγχος για την προετοιμασία του γάμου. Στο επεισόδιο της Πέμπτης (26/5) στην αγαπημένη σειρά «Σασμός» του Alpha η κατά κόσμον Μαριλίτα Λαμπροπούλου νιώθει σαν μικρό κορίτσι που θα παντρευτεί τον καλό της και προσπαθεί παρά τον λίγο χρόνο που έχει στη διάθεσή της – έναν μήνα – να οργανώσει έναν γάμο, στον οποίο ο Δημήτρης Λάλος θέλει να καλέσει όλη την Κρήτη για να δουν την πιο ωραία νύφη ever.

Η Βασιλική, μάλιστα, είπε στην Αργυρώ που την άκουσε να μιλάει στο τηλέφωνο για τον επερχόμενο γάμο της ότι θα ήθελε την βοήθειά της στην επιλογή του νυφικού, αλλά λογάριαζε χωρίς τους… χρήστες του Twitter.

Όταν η Βασιλική αναρωτήθηκε τί νυφικό να φορέσει ο Μαθιός συνέδεσε το χθες με το σήμερα και της ζήτησε να είναι γαλάζιο! «Γαλάζιο να πάρεις, όπως το φόρεμα που είχες όταν σε γνώρισα για να σβήσουμε όλα αυτά τα χρόνια που χάσαμε.

Κι όταν σε κρατάω με αυτό το φουστάνι, θα είναι σαν να κρατάω όλο τον ουρανό στα χέρια μου», της είπε και την συγκίνησε. Το Twitter από την άλλη και το σχολίασε, αλλά και το έκανε εικόνα.

Ως άλλοι… στυλίστες, οι χρήστες, που αγαπούν από την αρχή το συγκεκριμένο ζευγάρι και τους θέλουν μαζί, έψαξαν και βρήκαν τα ομορφότερα φορέματα γάμου με το συγκεκριμένο χρώμα, ώστε η νύφη να διαλέξει.