Αν δηλώνετε λάτρεις των χρωμάτων και ψάχνετε τρόπους για να ανανεώσετε τους χώρους του σπιτιού σας, προσθέτοντάς τους ταυτόχρονα και μια φθινοπωρινή αίσθηση, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις χρωματικές διακοσμητικές τάσεις της εποχής.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες του χώρου, λοιπόν, το χρώμα που θα μετατρέψει την φθινοπωρινή σεζόν που ακολουθεί στην αγαπημένη σας εποχή δεν είναι άλλο από το χρώμα της ώχρας, το σκούρο κίτρινο δηλαδή, το οποίο όπως φαίνεται έχει την τιμητική του στο χώρο της διακόσμησης.

Χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε σκούρα χρώματα, που θα μικρύνουν και θα «βαρύνουν» τον χώρο σας, το συγκεκριμένο χρώμα προσθέτει την απαραίτητη μελαγχολική, φθινοπωρινή νότα που αναζητάτε.

Επιπλέον, πρόκειται για ένα χρώμα που συνδυάζεται ιδανικά με ποπ χρώματα, όπως το φωτεινό κόκκινο, το μπλε και το φούξια, για ένα πιο χρωματιστό και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα, για όσους, φυσικά, θα τολμήσουν να επιχειρήσουν έναν τέτοιο συνδυασμό.

Μπορείτε να το τολμήσετε τόσο σε τοίχους, πίσω από τον καναπέ ή το κρεβάτι σας, όσο και σε έπιπλα -πολυθρόνες, υποπόδια κ.α.- καθώς και σε διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα -μαξιλάρια, καλύματα κ.α.