1
σχόλιο
  1. avatar Τελειότητα

    Η πρώτη πρέπει να είναι ζελέ . Η στιγμή να δημιουργήσουμε= Χτυπατε 1 κουτί κρέμα Μορφατ ή Εκα με βανίλια και ζάχαρη .Διαλυετε και το Ζελο (φράουλα ή κεράσι) .Στη συνέχεια ,σε κάθε ποτήρι ριχνετε 1 δάχτυλο υγρό Ζελο και βαζετε τα ποτήρια στο ψυγείο να πήξει . Βαζετε το Ζελο πού θα σάς περισσέψει σε ένα ποτηρακι τού κρασιού κι αυτό στο ψυγείο να πήξει . Βγαζετε τα ποτήρια και βαζετε πάνω στο Ζελο 2 σαβουαγιαρ (16 τεμάχια συνολικά) . Τα ραντιζετε με λικέρ μαρασκινο (1 φλυτζανακι συνολικό) και γάλα (1/2 φλυτζάνι γάλα συνολικό) καί γεμιζετε τα ποτήρια με κρέμα . Τη στρωνετε καλά κάνετε στο κέντρο μια ροζέτα μέ κορνε . Παίρνετε το Ζελο πού ηταν στο κρασοποτηρο και το κοβετε ψιλά ψιλά κομματάκια . Με αυτά γαρνίρετε γύρω γύρω τη ροζέτα και συμπληρωνετε με λίγα αμύγδαλα (1/2 φλυτζάνι καβουρδισμενη αμυγδαλοψυχα συνολική) . Τα ποτήρια στο ψυγείο μέχρι να σερβιριστουν ,γίνονται 8 μερίδες ,με εμφάνιση και γεύση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει