Ξαπλωμένη σε ένα φέρετρο για μία μέρα έμεινε η Vera Lucia da Silva, προσποιούμενη ότι είναι νεκρή.Το περίεργο γεγονός ήταν ένα κρυφό όνειρο της ίδιας που έγινε πραγματικότητα.

Η ψεύτικη κηδεία έλαβε χώρα στη Βραζιλία κι ενώ τόσο η οικογένειά όσο και οι φίλοι της δεν συμφωνούσαν με την ιδέα τελικά ντύθηκαν στα μαύρα και έδωσαν το «παρών».

Ο ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών δώρισε το φέρετρο και το χώρο. Η ίδια, όπως παραδέχτηκε, απόλαυσε τη στιγμή ενώ σύμφωνα με την Mirror, είπε ότι το να γιορτάσει την κηδεία της ήταν ένα όνειρο που ποτέ δεν περίμενε ότι θα γίνει πραγματικότητα.

nausdya2

«Όταν κάλεσα τους φίλους και την οικογένειά μου αρχικά νόμιζαν ότι έκανα πλάκα ενώ και ο σύζυγός μου αρχικά δεν συμφωνούσε με την ιδέα» λέει η ίδια.

Η 44χρονη γυναίκα ενθουσιασμένη κατέφτασε στο γραφείο κηδειών για να κάνει όλες τις προετοιμασίες.

nausdya3

Η ίδια παραδέχθηκε ότι πάντα την συνάρπαζαν οι κηδείες για αυτό και προσπαθούσε να παρίσταται σε όσες περισσότερες μπορούσε.

Για την δική της φόρεσε ένα λευκό φόρεμα, σταύρωσε τα χέρια της στο στήθος της ενώ το μακιγιάζ το επιμελήθηκαν φίλοι της. Το σώμα της ήταν καλυμμένο με λουλούδια.

«Έμεινα στο φέρετρο όλη τη μέρα. Η μόνη κίνηση που έκανα ήταν να γυρίσω το κεφάλι μου για να πιω νερό και τσάι. Όταν με είδαν οι καλεσμένοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό από έκπληξη, αλλά σεβάστηκαν την επιθυμία μου να έχω τη δική μου κηδεία. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Όλοι ήρθαν. Ο πατέρας μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, φίλοι. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου».

sfsdfsgss

sfhsfsΑποκάλυψε επίσης ότι πολλοί από τους καλεσμένους είχαν σκάσει στα γέλια μπροστά στο θέαμα.

Για να ολοκληρωθεί το όνειρό της ζήτησε να καλυφθεί το φέρετρο με δαντέλα και να την περιφέρουν για μερικά λεπτά για να έχει την αίσθηση ότι πάνε να την θάψουν.