Μερικά ονόματα σταθμών τρένων έχουν ομολογουμένως ωραία ονόματα και εύηχα. Αλλά τόσο ωραία ώστε να θες να πάρεις το όνομά τους; 

Κι όμως μια γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο έφτασε σε αυτό το σημείο. Ο λόγος για την εργαζόμενη Rehana Khawaja η οποία μετά από χρόνια εργασίας στην Chiltern Railways και έχοντας περάσει από πολλά πόστα δεν κρύβει ότι έχει μια μεγάλη αγάπη στον σταθμό Marylebone

«Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα πάνε στραβά μερικές φορές και ότι οι άνθρωποι μπορεί να καθυστερήσουν να πάνε στον προορισμό τους. Αλλά όλοι εκεί δουλεύουν τόσο σκληρά με ένα χαμόγελο στα χείλη. Έχει μια ξεχωριστή πινελιά αυτός ο σταθμός. Είναι ζεστός και φιλόξενος. Δεν είναι κάθε σταθμός του Λονδίνου έτσι» λέει η ίδια.

Η Rehana αγαπούσε να δουλεύει στο σταθμό αυτό τόσο πολύ που αποφάσισε να προσθέσει στο επίσημο όνομά της, το δικό του όνομα και πλέον να λέγεται  Rehana Marylebone Khawaja.

Με τον σταθμό Marylebone να γιορτάζει τα 125ά γενέθλιά του, η ίδια έκανε την αλλαγή. Κι αν για τους άλλους ακούγεται ως μια πολύ παράξενη ιστορία, η ίδια δείχνει να απολαμβάνει το νέο της όνομα.