Η 23χρονη Ana Wolfermann είναι μια Tik Toker και influencer από τη Βενεζουέλα που ζει στην Νέα Υόρκη που αποκαλύπτει ότι θέλει πλέον να βρει μια κανονική δουλειά. 

Μετά από αρκετά χρόνια στο Tik Tok και αρκετές συνεργασίες εξηγεί τους λόγους αυτής της απόφασης και γιατί ενώ είναι ένα επικερδές επάγγελμα, δε θέλει να το κάνει άλλο πλέον.

Ο βασικός λόγος, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Fortune είναι η πίεση που νιώθει λόγω της καθημερινής υποχρέωσής της να μοιράζεται περιεχόμενο στα social media. Αυτό έγινε πηγή άγχους για εκείνη. Είπε επίσης ότι νιώθει ότι άρχισε να γίνεται πιο επιφανειακή. Ενώ στην αρχή αισθανόταν ότι αυτό είναι προσοδοφόρο, πλέον θεωρεί ότι περισσότερα χάνει παρά κερδίζει μέσω του Tik Tok.

«Ξυπνούσα κάθε μέρα και σκεφτόμουν: Τι να πω σήμερα; Τι μπορώ να μοιραστώ σήμερα; Τι μπορώ να δημοσιεύσω σήμερα; Όλη μου η μέρα επικεντρώθηκε σε αυτό που έκανα και τι είχα να πω. Αυτό είναι καλό όταν έχεις κάτι για το οποίο είσαι ενθουσιασμένος και θέλεις να το μοιραστείς ή υπάρχει ένα καινούριο ρούχο να δείξεις επειδή μόλις το αγόρασες. Αλλά επειδή αυτό ήταν η συνεχής σκέψη στο μυαλό μου και η κύρια εστίασή μου, αυτό τελικά απλώς με οδήγησε σε μια πολύ ναρκισσιστική και ανησυχητική διαδρομή», πρόσθεσε.

Αν και θέλει να συνεχίσει να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν θέλει να είναι αυτό μια δουλειά πλήρους απασχόλησης. Τώρα είναι ενθουσιασμένη που θα αναλάβει μια κανονική δουλειά με ωράριο 9-5, καθώς είναι «παθιασμένη και ενθουσιασμένη που θα εμφανίζεται στη δουλειά κάθε μέρα.» Συνειδητοποιεί, όπως λέει, ότι δεν θα βγάζει περισσότερα από όσα από το Tik Tok, αλλά εξακολουθεί να είναι ενθουσιασμένη που μαθαίνει νέες δεξιότητες και κάνει νέες γνωριμίες συναδέλφους χωρίς το εισόδημά της να βασίζεται στην προβολή της ζωής της.