Η Google αποκάλυψε τις κορυφαίες ερωτήσεις που έγιναν στη μηχανή αναζήτησή της σχετικά με το σεξ στη διάρκεια του 2023 και τα αποτελέσματα προκαλούν έκπληξη.

Διότι αυτό που έψαξαν περισσότερο οι χρήστες της μηχανής αναζήτησης του τεχνολογικού κολοσσού ήταν «Τι είναι η στάση speed bump;». Βέβαια το speed bump είναι σαμαράκι που βρίσκει κανείς στο δρόμο και όχι στο κρεβάτι ή όπου αλλού επιλέγει να κάνει σεξ. Ο όρος, πάντως, έγινε δημοφιλής μέσα από ένα ριάλιτι σόου της βρετανικής τηλεόρασης το Love Island. Ένας από τους διαγωνιζόμενους το ανέφερε και αυτό αμέσως προκάλεσε την περιέργεια των τηλεθεατών που έψαξαν να μάθουν τι εννοούσε.

Οι φαν του τηλεοπτικού προγράμματος, λοιπόν, άκουσαν τον Τομ Κλερ να αποκαλύπτει πως η αγαπημένη του στάση στο σεξ είναι η «speed bump» και μετά από αυτό πήρε… φωτιά η μηχανή αναζήτησης με το κοινό να θέλει να μάθει περισσότερα για τη συγκεκριμένη στάση, αφού προφανώς προηγουμένως δεν την είχε ακούσει.

Κι ενώ δεν μπορούμε να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες, η στάση περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός μαξιλαριού κάτω από τους γοφού ενός ατόμου ενώ ξαπλώνει μπρούμυτα και κάπως έτσι παίρνει και την ονομασία της: σαμαράκι.

Η δεύτερη πιο δημοφιλής ερώτηση

Μετά από αυτή την ερώτηση, η δεύτερη πιο δημοφιλής ερώτηση είχε να κάνει με το αν είναι εντάξει να γίνεται σεξ κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης.

Στο top-3 των αναζητήσεων στο Google μπήκαν και οι ερωτήσεις σχετικά με το τι σημαίνει «sex positivity». Στην 4η θέση βρέθηκαν ερωτήσεις που αφορούσαν αιμορραγίες μετά τη σεξουαλική επαφή. Την πρώτη πεντάδα έκλεισαν ερωτήσεις για το πόσα ραντεβού πρέπει να βγει ένα άτομο προτού κάνει σεξ, ενώ κοντά σε αυτό βρέθηκε και μια μεγάλη απορία – «Πόσες θερμίδες καίγονται στη διάρκεια της ερωτικής πράξης;». Κι έπειτα υπήρχαν και άλλες ασυνήθιστες απορίες όπως «πώς κάνουν σεξ τα ψάρια;».