Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο ισχυρίζεται ότι της αρέσει τόσο πολύ ένα συγκεκριμένο χριστουγεννιάτικο δείπνο, ώστε το τρώει με χαρά κάθε μέρα του έτους. 

Όχι μερικές φορές την εβδομάδα ή το μήνα αλλά κυριολεκτικά κάθε μέρα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Mirror, η ίδια λέει ότι έχει μάθει πλέον να το μαγειρεύει τόσο καλά που της κοστίζει μόνο δύο λίρες. Η Jayne Winteringham, η οποία μαγειρεύει το ίδιο χριστουγεννιάτικο δείπνο κάθε μέρα έχει φάει πάνω από 8.000 ίδια δείπνα ενώ από το 2000 τα μαγειρεύει με την ίδια ευλάβεια κάθε μέρα αφού γυρίζει από τη δουλειά.

Αυτό που κάνει κάποιες φορές για να διαφοροποιείται λίγο η γεύση είναι να αλλάζει το καρύκευμα, να βάζει μουστάρδα ή κράνμπερι. Το πιάτο περιλαμβάνει κοτόπουλο, πατάτες και λαχανικά, τα ίδια κάθε φορά. Ακόμη κι αν βγει έξω για φαγητό, θα παραγγείλει ό,τι πιο κοντινό σε αυτό το χριστουγεννιάτικο δείπνο. Φυσικά τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη της εποχή και φροντίζει εκείνες τις μέρες να κάνει το πιάτο της ακόμη πιο γιορτινό αλλά και να προσθέσει κάποιο επιδόρπιο.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της, δεν φαίνεται πως θα το βαρεθεί σύντομα και θα το συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη.