Ο απόλυτος γύρος του πλανήτη οργανώνεται από τη Silversea, που μέσω του προγράμματος World Cruise προσφέρει πράγματι την ακριβότερη θαλάσσια περιπέτεια της οικουμένης!

Αναχωρώντας από το Λος Άντζελες, η κρουαζιέρα διαρκεί όχι λιγότερες από 113 μέρες, με το μοναδικό πλοίο Silver Whisper να πιάνει 54 λιμάνια σε 29 χώρες.

Οι 382 υπερτυχεροί κροίσοι που θα εξασφαλίσουν θέση στο πολυτελές Silver Whisper θα απολαύσουν τη γυροβολιά του κόσμου (από το Λος Άντζελες ως τη Βαρκελώνη), νιώθοντας στο πετσί τους τη μαγεία των πρώτων εξερευνήσεων του πλανήτη.

Έχουμε και λέμε: Χαβάη, Σαμόα, Τόνγκα, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Νέα Γουινέα, Φιλιππίνες, Χονγκ Κονγκ, Κίνα, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Ινδία, Αραβική Χερσόνησος, Μεσόγειος και πολλά-πολλά ακόμη εξωτικά μέρη της Γης, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι που διαρκεί από 6 Ιανουαρίου-30 Απριλίου 2014.

Βέβαια, με τις σουίτες του Silver Whisper να κυμαίνονται σε τιμές από 40.000-120.000 ευρώ, ο γύρος του κόσμου της Silversea δεν είναι για τον καθένα, στα όνειρα ωστόσο δεν χωρούν συμβιβασμοί…