Τρία πλοία για τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου

Εγκρίθηκαν τα νέα δρομολόγια της Hellenic Seaways


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
18:27
19/05/2015
Τρία πλοία για τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
loading

Με τρία πλοία της Hellenic Seaways θα εξυπηρετούνται τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, μετά και τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στα νέα δρομολόγια της εταιρείας, που θα ξεκινήσουν από 15 Ιουνίου 2015 και θα καλύψουν όλη τη φετινή τουριστική περίοδο.

Με τα νέα δρομολόγια επιτυγχάνεται η σύνδεση των Κυκλάδων με την Ικαρία και τη Σάμο.

Σύμφωνα με τη Hellenic Seaways, η σύνδεση της Πάτμου με τη Μύκονο και το Βόρειο Αιγαίο ενισχύεται με δύο επιπλέον προσεγγίσεις από Πειραιά.

Επιπλέον, θα εκτελούνται πέντε προσεγγίσεις την εβδομάδα στο Βαθύ της Σάμου, επτά προσεγγίσεις στον Εύδηλο Ικαρίας, τρεις προσεγγίσεις στους Φούρνους και στο Καρλόβασι.

Συγκεκριμένα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Ρόδος» θα πραγματοποιεί τα δρομολόγια Πειραιά-Σύρο-Μύκονο-Πάτμο-Ικαρία-Σάμο και Αγ. Κήρυκο-Bαθύ-Χίο-Μυτιλήνη-Λήμνο-Καβάλα

Το επιβατηγό οχηματαγωγό «Αριάδνη» Πειραιά - Χίο - Μυτιλήνη και Βαθύ-Χίο-Μυτιλήνη- Λήμνο-Καβάλα. Τέλος το «Νήσος Μύκονος» Πειραιά-Πάρο-Νάξο-Ικαρία - Φούρνοι-Σάμος

«Κάθε νησί αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της ελληνικής Οικονομίας και με αυτό το σκεπτικό σχεδιάσαμε τα νέα δρομολόγια της φετινής χρονιάς. Ο μακρόπνοος στόχος της εταιρείας είναι κάθε νησί που συνδέουμε να θεμελιώσει ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης με οφέλη τόσο για τις τοπικές κοινωνίες όσο και για τη βαριά βιομηχανία του τόπου, τον τουρισμό», τόνισε σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaways Αντώνης Αγαπητός.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει