Όσοι ταξιδεύουν στην Οικονομική θέση και ιδιαίτερα όσοι ταξιδεύουν με εταιρείες χαμηλού κόστους πολλές φορές ονειρεύονται τις ανέσεις που παρέχει ένα αεροπορικό εισιτήριο Πρώτης θέσης: άνετα καθίσματα που μπορούν να γίνουν κρεβάτια, νόστιμα γεύματα, σνακ, ποτά κ.ά.

Τώρα, οι επιβάτες της Πρώτης θέσης μάλλον θα αρχίσουν να… ονειρεύονται τις καμπίνες που έχει σχεδιάσει η εταιρεία Zodiac Galleys Europe για τα πληρώματα αεροσκαφών, για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Ο νέος τύπος αεροσκάφους που οραματίζεται η εταιρεία, διαθέτει ανανεωμένες καμπίνες για τα πληρώματα, όπου μπορούν να απολαύσουν έναν ξεκούραστο ύπνο ή να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της πτήσης, σε απόλυτη ηρεμία και μακριά από τους απαιτητικούς επιβάτες.

Τα σχέδια της εταιρείας δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια 30 αεροσυνοδών από τέσσερις ηπείρους.

Κάθε καμπίνα-κρεβάτι προσφέρει τη δυνατότητα για in-flight ψυχαγωγία, καθώς και κλιματισμό του χώρου. Προκειμένου να επιτευχθεί η αίσθηση μεγιστοποίησης του χώρου χρησιμοποιήθηκαν ειδικά, πρωτοποριακά υλικά και τεχνικές φωτισμού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.