Η αεροπορική εταιρεία Cathay Pacific Airways της Κίνας κατατάχθηκε στις πρώτες θέσεις της πρώτης δεκάδας των καλύτερων business class αεροπορικών εταιρειών του κόσμου για το 2015, σύμφωνα με την ιστοσελίδα AirlineRatings.com.

Και φυσικά, μια ματιά να ρίξει κανείς στις παρακάτω φωτογραφίες… εύκολα καταλαβαίνει το γιατί.

Οι επιβάτες της απολαμβάνουν απίστευτες ανέσεις και υπηρεσίες, από… ακουστικά που «μπλοκάρουν» κάθε εξωτερικό θόρυβο, μέχρι καρέκλες που μεταμορφώνονται σε άνετα κρεβάτια και φυσικά γεύματα άριστης ποιότητας.

Οι περισσότερες καμπίνες της διακεκριμένης θέσης είναι διατεταγμένες σε σχήμα ψαροκόκαλο, έτσι ώστε να επιτρέπουν σε κάθε επιβάτη να ξαπλώνει εντελώς το κάθισμά του. Στα αεροσκάφη που δεν υπάρχει αυτή η διάταξη, υπάρχει εναλλακτικά ένα αναδιπλούμενο διαχωριστικό μεταξύ των γειτονικών καθισμάτων, έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν –αν θέλουν- να συνομιλούν με το διπλανό τους.

Κάθε επιβάτης απολαμβάνει προσωπικές υπηρεσίες διασκέδασης, και με αυτό φυσικά εννοούμε ότι έχει τη δική του οθόνη τηλεόρασης και βέβαια μια τεράστια ποικιλία ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων παιχνιδιών, μουσικής κ.ά. για να διαλέξει.

Έτοιμοι για απογείωση;…