Διάσημη για τις υπερπολυτελείς παροχές και τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες, που προσφέρει στους επισκέπτες της, η αλυσίδα ξενοδοχείων Four Seasons πρωτοτυπεί για ακόμα μια φορά αγοράζοντας το Four Seasons Jet, το πρώτο ιδιωτικό τζετ της εταιρείας, δείχνοντας ότι ο ουρανός είναι το μόνο όριο στην πολυτέλεια.

Με το όνομα της Four Seasons να δεσπόζει στην άτρακτο και το περίφημο λογότυπο της αλυσίδας στην ουρά του αεροσκάφους, το πλήρως ανακαινισμένο Boeing 757 θα διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό προσαρμοσμένο από την ομάδα σχεδιασμού της εταιρείας, θέτοντας τις βάσεις για μια ταξιδιωτική εμπειρία όπως καμία άλλη.

Από το Φεβρουάριο του 2015, το Four Seasons Jet θα μεταφέρει 52 επισκέπτες σε μοναδικά σχεδιασμένο ταξίδια, προσφέροντας και στους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες μια ευδιάκριτη Four Seasons ταξιδιωτική εμπειρία από τη στιγμή που θα κλείσουν την θέση στο ταξίδι τους.
Το προσωπικό του αεροσκάφους, συμπεριλαμβανομένου και ενός έμπειρου concierge, θα είναι πλήρως συντονισμένο με τους concierges της Four Seasons σε κάθε προορισμό για να εξασφαλιστεί ότι η συνολική εμπειρία θα είναι άψογη.

Η φιλοδοξία ανανέωσης της έννοιας της πολυτελούς φιλοξενίας ήταν αυτή που αρχικά ενέπνευσε την εταιρεία να δημιουργήσει τα πολυτελή ταξίδια με το τζετ και αποκλειστική διαμονή στα ξενοδοχεία της Four Seasons σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, με το ντεμπούτο ενός πλήρως επώνυμου Four Seasons Jet, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν χειροποίητα δερμάτινα καθίσματα, εμπνευσμένη γαστρονομική εμπειρία και φυσικά υπηρεσίες με την υπογραφή της Four Seasons.

Το Wi – Fi εν πτήσει θα κρατά τους επισκέπτες και το προσωπικό “συνδεδεμένους”, έτσι ώστε θεραπείες spa, ιδιωτικές εκδρομές και πολλά άλλα ακόμα να μπορούν να κανονίζονται κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οι ταξιδιώτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικές εμπειρίες διαθέσιμες μόνο στους επιβάτες του τζετ.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση σε ένα από τα παρακάτω ταξίδια:

Ο γύρος του κόσμου, Φεβρουάριος 2015: Ξεκινώντας από το Λος Άντζελες και καταλήγοντας στο Λονδίνο για ένα εορταστικό δείπνο, αυτό το 24 – ημερών ταξίδι θα περιλαμβάνει 9 προορισμούς, ανάμεσα τους διάσημες πόλεις και εξωτικά νησιά.

Backstage with the Arts, Απρίλιος 2015:
Ιδανικά για τους λάτρεις του πολιτισμού και των τεχνών, το ταξίδι περιλαμβάνει επίσκεψη σε έξι πόλεις, όπου κατά τη διάρκεια 16 ημερών οι ταξιδιώτες θα δουν από κοντά τα πιο εντυπωσιακά μουσεία και χώρους τέχνης στην Ευρώπη. Ανάμεσα τους το Teatro alla Scala στο Μιλάνο και το θέατρο Estates στην Πράγα, ενώ εκλεκτά δείπνα και ιδιωτικό γκαλά στο Pavlovsk Palace έξω από την Αγία Πετρούπολη είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις.

Ο γύρος του κόσμου, Αύγουστος 2015: Επικό είναι η κατάλληλη λέξη για να περιγράψει αυτό το 24ήμερο ταξίδι με διαμονή σε τρία από τα νεότερα ξενοδοχεία της Four Seasons. Από την Απαγορευμένη Πόλη στο Πεκίνο και στο Μαρακές, τα καταγάλανα νερά των Μαλδίβων και ένα πολυτελές δείπνο στη Νέα Υόρκη.
Κάθε ταξίδι περιλαμβάνει τα αεροπορικά ταξίδια και τις μεταφορές, προγραμματισμένες εκδρομές , όλα τα γεύματα σε όλο το ταξίδι και πολυτελή διαμονή αποκλειστικά στα Four Seasons.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ