Το Βερολίνο παραμένει η μποέμ καρδιά της Ευρώπης, μπλέκοντας καλλιτέχνες, αστούς και άρχουσα τάξη σε ένα ιδανικό μείγμα πολιτιστικών προϊόντων, Ιστορίας και νυχτερινής ζωής.

Και τα ξενοδοχεία της πόλης αυτή ακριβώς την ατμόσφαιρα αντανακλούν, απαρτίζοντας έναν μικρόκοσμο όπου όλοι θα βρουν το στοιχείο τους.

Αυτό ακριβώς είναι και το Soho House Berlin, ένα trendy κτίριο που ήταν άλλοτε πολυκατάστημα και έδρα του Κομμουνιστικού Κόμματος αργότερα.

Σήμερα είναι ένα μοδάτο ξενοδοχείο και αναπάντεχα προσιτό μάλιστα, ένα σωστό διαμάντι που προσελκύει από καλλιτεχνικής φύσης πελάτες μέχρι και ανθρώπους που μένουν στις σουίτες και γεύονται την πόλη αλλιώς. Αλλά και το μοδάτο κοινό της πόλης.

Τα 85 δωμάτιά του ποικίλουν σε τιμές, σχεδιασμό και ανέσεις, όλα τους είναι ωστόσο κομψότατα, μέχρι και τα πιο μικρά.

Από βιομηχανική αισθητική με γυμνό μπετό στους τοίχους μέχρι σικάτες λεπτομέρειες εδώ κι εκεί, θα βρεις ακόμα και μάρμαρα και βελούδα, αν το σηκώνει το βαλάντιο.

Διαθέτει επίσης βιβλιοθήκη, αίθουσα κινηματογράφου, σπα, πισίνα και exclusive εμπειρίες για τα μέλη του κλαμπ. Ακόμα και έργο τέχνης του κακού παιδιού της βρετανικής τέχνης Damien Hirst θα βρεις στο λόμπι.

Χιπστεράδικο και ρετρο-κιτς ταυτοχρόνως, κραυγάζει Βερολίνο σε κάθε του σπιθαμή…