Soneva Jani το λένε, είναι διπλάσιο από το αδερφάκι του Soneva Fushi και παραμένει ένα σωστό κόσμημα των εξωτικών resorts.

Όσα λαχταρήσει η καρδιά του ανθρώπου προσφέρονται εδώ σε δόσεις που δύσκολα αντέχεις, καθώς η βεντάλια των υπηρεσιών δεν έχει όμοιό της.

Ούτε και η παρθένα γοητεία του τοπίου, αυτό το μεθυστικό τιρκουάζ που έχει κάνει τις Μαλδίβες ανάρπαστες.

Το resort έχει καταλύματα για κάθε γούστο, ξεχωρίζουν ωστόσο αυτές οι 25 διώροφες και εξαιρετικά πολυτελείς καμπάνες που έχουν ακόμα και τσουλήθρα για την πιο ευφάνταστη πρόσβαση στο νερό!

Αν βγεις τελικά από τον ιδιωτικό παράδεισο, σε περιμένει το κυρίως κτίριο του resort, άλλο ένα θαύμα αναψυχής με πισίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα ευεξίας, γιόγκα στη λευκή άμμο και τέτοια πράγματα. Αλλά και το μοναδικό Cinema Paradiso, με την οθόνη μέσα στο νερό και εσένα να απολαμβάνεις κλασικές ταινίες κάτω από τη μαγεία των άστρων.

Ιδιωτικό υδροπλάνο σε μεταφέρει εδώ, σε μια επίσης ιδιωτική λιμνοθάλασσα καμιά 40αριά λεπτά από την πρωτεύουσα του συμπλέγματος, το Μαλέ. Οι βιλίτσες είναι διαταγμένες μάλιστα με βάση την πορεία του Ήλιου στον Ινδικό Ωκεανό, ώστε όλες να έχουν απλόχερη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει και exclusive εκδρομές στις πέντε ατόλες που απαρτίζουν το resort, όταν δεν σε κακομαθαίνει με υψηλή γαστρονομία και κάθε γνωστό στον άνθρωπο θαλάσσιο σπορ…