Η Λουμπάρδα είναι μια παραλία της Αττικής με ρηχά νερά που θα αγαπήσεις και θα κολλήσεις από την πρώτη. Γιατί έχει όλα όσα θες για το μπάνιο σου. Αρχικά είναι σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, πράγμα που σημαίνει ότι θα φτάσεις εκεί εύκολα και γρήγορα. Δε θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρόνο και χρήματα για τα καύσιμα ενώ το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Στην παραλία Λουμπάρδα θα βρεις ρηχά και πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά και αρκετή άπλα για να μην νιώθεις συνωστισμό ή ότι ο ένας είναι πάνω στον άλλον παρά το γεγονός ότι συγκεντρώνει αρκετό κόσμο ειδικά τα σαββατοκύριακα.

Η Λουμπάρδα είναι μια παραλία της Αττικής φημισμένη για τα καθαρά και ρηχά νερά της. Γι’ αυτό το λόγο το πιθανότερο είναι ότι θα συναντήσεις εκεί πολλές οικογένειες καθώς το παιχνίδι στην άμμο είναι δεδομένο για τα παιδιά. Επιπλέον, ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει τη συγκεκριμένη παραλία ιδανική επιλογή για μπάνιο κοντά στην Αθήνα είναι το γεγονός ότι είναι μια απάνεμη. Θα απολαύσεις το μπάνιο σου χωρίς να σου έρχεται η άμμος στο πρόσωπο ακόμη και τις μέρες που σε άλλα μέρη της Αττικής τη συγκεκριμένη ημέρα θα φυσάει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι βρίσκεται σε έναν καλά προστατευμένο όρμο.

Η Λουμπάρδα είναι μια ιδανική παραλία για να απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου βουτιές και θα το διαπιστώσεις από την πρώτη φορά που θα βρεθείς εκεί.
Πώς θα πας στην παραλία Λουμπάρδα

Η ρηχή και απάνεμη παραλία Λουμπάρδα βρίσκεται κοντά στην Βάρκιζα. Είναι σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της περιοχής. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί αγαπημένο στέκι πολλών κατοίκων της Αθήνας. Η πρόσβαση στην συγκεκριμένη παραλία είναι εύκολη. Η Λουμπάρδα βρίσκεται στον κόλπο της Αγίας Μαρίνας, στο 33ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου. Το παρκάρισμα εκεί είναι εξίσου εύκολο. Δες ΕΔΩ πού ακριβώς βρίσκεται.

Μην ξεχάσεις:

  • Η παραλία δεν είναι οργανωμένη σε όλο το μέρος αλλά σε ένα σημείο μπορείς να βρεις ένα μαγαζί για να αγοράσεις να πιεις ή να φας κάτι καθώς και ξαπλώστρες.
  • Δεν είναι μια παραλία από αυτές που λέμε απομονωμένες και με λίγο κόσμο. Ωστόσο και θα παρκάρεις εύκολα και θα βρεις χώρο να βάλεις την ψάθα και την ομπρέλα σου χωρίς να νιώθεις ότι είναι ασφυκτικά από την πολυκοσμία.