Νωρίτερα από τις πρώτες εκτιμήσεις της εταιρίας η παραγωγή του Boeing 737 ΜΑΧ

Νέες πληροφορίες για την «επιστροφή» του αεροσκάφους


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
13:28
23/01/2020
Νωρίτερα από τις πρώτες εκτιμήσεις της εταιρίας η παραγωγή του Boeing 737 ΜΑΧ
2
loading

Η Boeing αναμένει πως η παραγωγή του 737 ΜΑΧ θα ξεκινήσει μήνες πριν από αρχική πρόβλεψη της εταιρίας για την επιστροφή του αναφερόμενου αεροσκάφους σε υπηρεσία, στα μέσα του 2020. Την πληροφορία μετέδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Boeing Co Ντέιβ Κάλχουν μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Τις προηγούμενες ημέρες η Boeing ανακοίνωσε την εκτίμησή της ότι τα αεροσκάφη 737 ΜΑΧ θα επιστρέψουν σε πλόιμη κατάσταση στα μέσα του 2020.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο διεθνή ΜΜΕ, η εταιρία ανακοίνωσε τη διακοπή της παραγωγής του αεροσκάφους τον Δεκέμβριο του 2019, όταν διαφαινόταν ότι η εφαρμογή του προληπτικού μέτρου θα ήταν ενεργή και μέσα στο 2020.

Η εταιρία έχει προτείνει και την εισαγωγή νέου προγράμματος εξομοίωσης πτήσεων για την εκπαίδευση των χειριστών στο 737 ΜΑΧ.

Ο Κάλχουν δήλωσε ότι η εταιρία δεν σκοπεύει να διαλύσει τα αεροσκάφη ΜΑΧ που έχουν παραχθεί και ότι το αεροσκάφος αυτό, θα συνεχίσει να πετάει για μία γενιά.

«Το υποστηρίζω πλήρως και η εταιρία το υποστηρίζει», τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι η Boeing δεν θα προχωρήσει στην υλοποίηση μιας εκστρατείας μάρκετινγκ για την επιστροφή των πελατών της στο αεροσκάφος 737 ΜΑΧ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Καταλαβαίνετε

    φυσικά τι σαπάκι έβγαλε πάλι η εταιρεία των μεγάλων επιτυχιών. Η τραγική κατάληξη μιας εταιρείας πρότυπο πριν λίγες δεκαετίες, που πλέον μετατρέπεται σε μπανανία αεροπορικής βιομηχανίας με στελέχη και μανατζαρέους που αντιγράφουν την ανευθυνότητα και την κοντοφθαλμία των στελεχών του τραπεζικού κλάδου.

  2. avatar Carman

    Αλημονο στους πιλότους και στους ατυχούς απιβατες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει