Ντίνα Νικολάου, Mélanie Martin και Emanouela Cino εγκαινίασαν το promo tour του KOUZINA 2018, πραγματοποιώντας φωτογραφική αποτύπωση προϊόντων πρωτογενούς παραγωγής της Αρναίας, της Βαρβάρας και της Ολυμπιάδας για λογαριασμό δύο εκ των σπουδαιότερων γαλλικών εκδόσεων: του διάσημου γαστρονομικού περιοδικού REGAL και του lifestyle ειδικού εντύπου Version Femina.

jmjgfdg1
Η εμπνευσμένη φωτογράφηση των μελλισοκαλλιεργητών

Φέτα, Μέλι και Γιαούρτι Αρναίας, Μαύρος Χοίρος Βαρβάρας και Μύδια Ολυμπιάδας αποτέλεσαν τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών (25, 26, 27 και 28.9.17), αφού παρέλασαν από το φωτογραφικό φακό των Γαλλίδων είτε στο περιβάλλον παραγωγής τους, είτε εκτεθειμένα σε πετρόκτιστες πλατείες, πράσινα άλση, γαλάζιες θάλασσες και πολύχρωμα φθινοπωρινά βουνά.

jmjgfdg2
Το γιαούρτι Αρναίας φωτογραφίζεται για το λογαριασμό μεγάλων γαλλικών εκδόσεων

Το φωτογραφικό υλικό καθώς και οι περιγραφές της επικεφαλής chef του KOUZINA Ντίνας Νικολάου θα μετατραπούν σε πολυσέλιδο αφιέρωμα σχετικό με την Ανατολική Χαλκιδική, το οποίο θα συμπεριληφθεί στις προαναφερόμενες εκδόσεις της Άνοιξης του 2018, αποτελώντας ουσιαστική συμβολή στην ποιοτική ανάδειξη του προορισμού και στην προώθησή του στη γαλλική τουριστική αγορά ως γαστρονομικού.

jmjgfdg4
Ντίνα Νικολάου και Γιάννης Τσουκαλάς στη φάρμα του μαύρου χοίρου

Η δραστηριότητα «δέθηκε» με δημοσιογραφικούς περιπάτους στους γαστριμαργικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας, δεδομένης της συμμετοχής πασίγνωστων chef της ξενοδοχειακής Θεσσαλονίκης στο KOUZINA  2018. Η προώθηση του thessbrunch αλλά και:

  • προϊόντων,
  • πιάτων,
  • συστατικών και
  • συνταγών που το συνθέτουν

ολοκλήρωσε τη συνέργεια του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο.

jmjgfdg3
Φωτογράφηση της τοπικής σουσούρας – του θάμνου που παράγει εξαιρετικό μέλι

Η προώθηση του KOUZINA 2018 στη γαλλική τουριστική αγορά αναμένεται να κλιμακωθεί με την παρουσίαση του φεστιβάλ κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο SAS CENTRE CULINAIRE CONTEMPORAIN της γαλλικής πόλης Rennes το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, παρουσία ολόκληρου του δημοσιογραφικού κόσμου της γαστρονομικά διάσημης και επιλεκτικής Βρετάνης.