Θεαματική ήταν η αύξηση των κρατήσεων και της συμμετοχής στις «KOUZINA βραδιές» της πρώτης εβδομαδιαίας θεματικής ενότητας της διοργάνωσης με τίτλο «η αρχαιοελληνική κουζίνα», η οποία εδώ και χρόνια «παντρεύει» τις επιρροές που δέχθηκε η Ανατολική Χαλκιδική από τα αρχαιοελληνικά συμπόσια και τον οίνο με τις τοπικές γαστρονομικές συνήθειες των αριστοτελικών οικισμών και του ευρύτερου ορεινού όγκου. Γιορτές των «φρούτων του δάσους», των «λουβιδιών», του «μελιού» συγκέντρωσαν το κοινό γύρω από γαστρονομικά μαθήματα, που μετατράπηκαν σε παραδοσιακά γλέντια και γιορτές της φύσης.

Από την Πίνδο στο Βουνό του Αριστοτέλη

Ηπειρώτικη γαλατόπιτα

Δημιουργία του Απόστολου Αλτάνη στο restaurant Ακρογιάλι

Από το μενού του Πέτρου Δαμουλά στο Restaurant ΜΠΑΚΑΤΣΙΑΝΟΣ