Θεαματική ήταν η αύξηση των κρατήσεων και της συμμετοχής στις «KOUZINA βραδιές» της πρώτης εβδομαδιαίας θεματικής ενότητας της διοργάνωσης με τίτλο «η αρχαιοελληνική κουζίνα», η οποία εδώ και χρόνια «παντρεύει» τις επιρροές που δέχθηκε η Ανατολική Χαλκιδική από τα αρχαιοελληνικά συμπόσια και τον οίνο με τις τοπικές γαστρονομικές συνήθειες των αριστοτελικών οικισμών και του ευρύτερου ορεινού όγκου. Γιορτές των «φρούτων του δάσους», των «λουβιδιών», του «μελιού» συγκέντρωσαν το κοινό γύρω από γαστρονομικά μαθήματα, που μετατράπηκαν σε παραδοσιακά γλέντια και γιορτές της φύσης.
KOUZINA 2017, μια «αρχαιοελληνική εβδομάδα» γεμάτη χρώμα
Μεγάλη η συμμετοχή κοινού, επισκεπτών και εθελοντών
