Το The Westin Resort CostaNavarino ανοίγει φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, στις 21 Φεβρουαρίου, τις πόρτες του για το 2014 και εγκαινιάζει μια ακόμη πιο επιτυχημένη και δημιουργική σεζόν εμπλουτισμένη με νέες, ελκυστικές δραστηριότητες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας όλο το χρόνο!

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, το The Westin Resort Costa Navarino υποδέχεται τους επισκέπτες με πληθώρα επιλογών που θα προσφέρουν σε ενήλικες και παιδιά εμπειρίες στη φύση, εκπλήξεις, ψυχαγωγικές δράσεις αλλά και γνωριμία με τα Μεσσηνιακά έθιμα και παραδόσεις.

Ιδανικός προορισμός για τις οικογενειακές σας αποδράσεις, το The Westin Resort Costa Navarino δημιουργεί για εσάς και τους αγαπημένους σας ευκαιρίες διασκέδασης, χαλάρωσης και αναζωογόνησης στη Μεσσηνιακή ύπαιθρο: πετάξτε τον πολύχρωμο αετό σας, ανάψτε τα φανάρια και σκορπίστε τα στον ανοιξιάτικο ουρανό, δημιουργήστε τα δικά σας παραδοσιακά λαλάγγια Μεσσηνίας αλλά και λαγάνες, λάβετε μέρος στο κυνήγι θησαυρού, ζήστε αλησμόνητες εμπειρίες!

Για την ευεξία και την τόνωση σας το The Westin Resort Costa Navarino προτείνει ολοκληρωμένες εμπειρίες αναζωογόνησης στο Anazoe Spa με θεραπείες και περιποιήσεις που θα ηρεμήσουν το πνεύμα και θα αναδομήσουν το σώμα σας.

Εξειδικευμένα προγράμματα για τη γυναίκα και τον άντρα, αποκλειστικά διαμορφωμένα γι’ αυτό το τριήμερο, συνδυάζουν αρμονικά συνταγές υγείας και ομορφιάς από την αρχαία Ελλάδα με τα αρωματικά βότανα και τα ιάματα της εύφορης Μεσσηνιακής γης.

Επιλέγοντας το The Westin Resort Costa Navarino για τη διαμονή σας, συνδυάζετε ιδανικά την άνεση και τις πολλαπλές επιλογές σε όλα τα επίπεδα, από τους τύπους των δωματίων έως την ποικιλία των εστιατορίων με την ηρεμία του φυσικού τοπίου και τον ιστορικό πλούτο της περιοχής.



Τα ειδικά πακέτα διαμονής για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας περιλαμβάνουν:

– 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό
– δωρεάν διαμονή και πρωινό για παιδιά
– δείπνο στο εστιατόριο Morias για τους ενήλικες
– check-out έως τις 6:00 μ.μ. το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97100 ή επικοινωνήστε με email:  [email protected]