Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τους 5 καλύτερους ξενώνες, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, για μια οικογενειακή απόδραση στην καρδιά του χειμώνα, στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια.

Σε αυτό το δίκτυο από 46 πανέμορφα χωριά ο επισκέπτης θα ανακαλύψει μια πληθώρα επιλογών για χαλάρωση και επαφή με την φύση. Οι αποστάσεις μεταξύ των χωριών δεν είναι πολύ μεγάλες, δίνοντας τη δυνατότητα να δείτε πολλές αξέχαστες τοποθεσίες μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Χωριά με ζωή ή με ηρεμία, χωριά με απίστευτη θέα και άλλα χτισμένα μέσα στο δάσος. Στα Ζαγοροχώρια οι εναλλαγές των τοπίων είναι συνεχείς. Εξερευνήστε την περιοχή, έχοντας ως βάση μοναδικούς και φιλόξενους οικογενειακούς ξενώνες.

Το HotelsCombined.gr σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματιών από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.gr περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.gr σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Aristi Mountain Resort Hotel and Spa, Αρίστη

Το Aristi Mountain Resort είναι ένα συγκρότημα πέτρινων κτισμάτων μέσα στον παραδοσιακό οικισμό της Αρίστης, απέναντι απ’ τους Πύργους της Αστράκας και την χαράδρα του Βοϊδομάτη.

Διαθέτει 18 δωμάτια (σουίτες, δίκλινα, δίκλινα superior, οικογενειακά και οικογενειακά superior), κοινόχρηστους χώρους με τζάκι στην υποδοχή, μπαρ, εστιατόριο και χώρο για μικρά συνέδρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Επίσης διαθέτει εγκαταστάσεις spa, δηλαδή κλειστή θερμαινόμενη πισίνα με θέα στα βουνά και στα γύρω χωριά, υδρομασάζ, εγκαταστάσεις σάουνας και χαμάμ και υπηρεσίες μασάζ.

Οι επισκέπτες του θέρετρου μπορούν να απολαύσουν το μασάζ τους στο spa ή να χαλαρώσουν στο τζακούζι. Στο εστιατόριο Salvia θα σας προσφέρει αξέχαστες γαστριμαργικές εμπειρίες, ενώ στο μπαρ μέσα στο ευρύχωρο lobby και μπροστά από το τζάκι θα πιείτε τον καφέ και το κοκτέιλ σας, συνοδεία γευστικών σνακ.

Info
Αξιολόγηση: 10
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Zagori Philoxenia Hotel, Μονοδένδρι

Δυο πετρόκτιστα κτίρια στο Μονοδένδρι Ζαγορίου, χτισμένα με σεβασμό στην παράδοση και τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής, φιλοξενούν το ξενοδοχείο Zagori Philoxenia.

Η οικογενειακή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στους άνετους χώρους του, από το ευρύχωρο lobby με το επιβλητικό τζάκι και αναπαυτικούς καναπέδες, το καθιστικό – βιβλιοθήκη με την πλούσια συλλογή βιβλίων και τα επιτραπέζια παιχνίδια, έως τα δωμάτια.

Τα ευρύχωρα και καλαίσθητα επιπλωμένα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και συνδυάζουν την παραδοσιακή διακόσμηση της περιοχής με τις πιο ανάλαφρες διακοσμητικές γραμμές του σήμερα, αποπνέοντας ζεστασιά και αρμονία.

Στην αίθουσα πρωινού μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο μπουφέ με σπιτικές λιχουδιές και τοπικά αφεψήματα

Μπορείτε να οργανώσετε εκδρομές στα γύρω χωριά και ταξιδιωτικές εξορμήσεις στο γραφείο περιηγήσεων του ξενοδοχείου.

Info
Αξιολόγηση: 9,7
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Konitsa Mountain Hotel, Κόνιτσα

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της κωμόπολης και διαθέτει ρομαντικά και ευρύχωρα δωμάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και προσεγμένη διακόσμηση.

Μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το χωριό Αρίστη, προσφέρει δωμάτια με κλιματισμό και δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ.

Στο φιλόξενο σαλόνι του καταλύματος, με θέα στον ποταμό Αώο, θα χαλαρώσετε δίπλα στο τζάκι, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή παίζοντας επιτραπέζια. Σπιτικές λιχουδιές και ντόπιο κρασί και τσίπουρο σας περιμένουν.

Στο ξενοδοχείο θα βρείτε ακόμα ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ενώ για στιγμές χαλάρωσης προσφέρεται σάουνα και ατμόλουτρο. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με δραστηριότητες, όπως πινγκ-πονγκ και σκι.

Info
Αξιολόγηση: 9,5
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Παραδοσιακός Ξενώνας Λαδιάς, Μονοδένδρι



Ο πετρόχτιστος ξενώνας Λαδιάς, στο γραφικό Μονοδένδρι και σε απόσταση μόλις 600 μέτρων από το φαράγγι του Βίκου διαθέτει δωμάτια με θέα στα βουνά της Πίνδου, το φαράγγι και τα γύρω βουνά.

Τα 18 του πολυτελή δωμάτια, είναι πλήρως εξοπλισμένα, διαθέτουν δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση και ψυγείο. Δύο από τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι και μπαλκόνι. Οι σουίτες διαθέτουν τζάκι, υδρομασάζ, αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, ψυγείο, σεσουάρ, dvd και μπαλκόνι.

Στη διάθεσή σας υπάρχει αίθουσα πρωινού με δορυφορική τηλεόραση, τζάκι, μπαρ όπου θα απολαύσετε το πλούσιο πρωινό με τα παραδοσιακά προϊόντα (τις ζαγορίσιες πίτες, το ντόπιο μέλι, το γιαούρτι, κ.α.) και την οικογενειακή φροντίδα δίπλα στη θαλπωρή του τζακιού.

Αργότερα μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα ποτό στο μπαρ, ή να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια με τους φίλους σας. Στη διάθεση σας ακόμη: room service, πρόσβαση αυτοκινήτου, εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ και parking.

Στον ξενώνα οργανώνονται εκδρομές για να εξερευνήσετε φαράγγι του Βίκου και τις γύρω περιοχές.

Info

Αξιολόγηση: 9,4
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενώνας Ιωαννίδη, Πάπιγκο

Ο ξενώνας Ιωαννίδη στεγάζεται σε ένα επιβλητικό κτίριο, που αποτελεί προέκταση του παλιού αρχοντικού. Χτισμένος σε ιδανική τοποθεσία, προσφέρει μαγευτική πανοραμική θέα σε όλο το χωριό και την ευρύτερη περιοχή.

Τα 5 υπέροχα δωμάτια του, έχουν δυνατότητα φιλοξενίας έως 14 ατόμων, σε μια παραδοσιακή ζαγορίτικη ατμόσφαιρα.

Η σάλα με το αναμμένο τζάκι είναι ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία απολαμβάνοντας οποιοδήποτε ρόφημα δωρεάν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Τα δωμάτια του ξενώνα προσφέρουν ψυγείο, τηλεόραση και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε να μείνετε σε κάποια από τα εξαιρετικά μεγάλα δωμάτια, ειδικά σχεδιασμένα για τη διαμονή οικογενειών.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε πιάτα παραδοσιακής κουζίνας της περιοχής, υπάρχει μια τεράστια γκάμα εστιατορίων και καφέ σε κοντινή απόσταση.

Info
Αξιολόγηση: 9,1
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ