Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σάς προτείνει τους 5 καλύτερους ξενώνες με spa, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους. Ταξιδέψτε στην πανέμορφη ελληνική ύπαιθρο και ανακαλύψτε τις ομορφιές της και την πληθώρα επιλογών διαμονής που προσφέρει σε οικογενειακά καταλύματα για άνετες και χαλαρωτικές στιγμές.

Το HotelsCombined.gr σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.gr περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.gr σάς επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Kinsterna Hotel & Spa, Μονεμβασιά

Νότια της ιστορικής καστροπολιτείας της Μονεμβάσιας, το πολυτελές ξενοδοχείο Kinsterna Hotel & Spa υποδέχθηκε τους πρώτους καλεσμένους του την άνοιξη του 2010.

Η προσεκτική αποκατάσταση του κτηρίου και μεταμόρφωσή του σε design boutique hotel ανέδειξε ως κεντρικό στοιχείο την μεγάλη στέρνα που δεσπόζει στην εσωτερική αυλή και στης οποίας την Βυζαντινή ονομασία οφείλεται το όνομα του ξενοδοχείου.

Σε μικρή απόσταση από το παραμυθένιο Κάστρο της Μονεμβάσιας, αλλά απομονωμένο στην ιδιωτικότητα του επιβλητικού κτήματος με την πλούσια βλάστηση, το ξενοδοχείο Kinsterna Hotel & Spa παρέχει στους φιλοξενούμενούς του υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που επικεντρώνονται στον ρομαντισμό, την ευεξία και την αυθεντικότητα.

To ξενοδοχείο έχει day spa, προσφέροντας διάφορες θεραπείες μασάζ και ομορφιάς. Βουτήξτε στην πισίνα και απολαύστε το ποτό σας στο pool bar. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το βραδινό ποτό σας στο άνετο και φιλόξενο lounge bar. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου στεγάζεται εστιατόριο, προσφέροντάς μεγαλύτερη άνεση και επιλογές.

Info

Αξιολόγηση: 9,9

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Alpen House, Αράχωβα

Μόλις 1 χιλιόμετρο μακριά από την κοσμοπολίτικη Αράχωβα στον Παρνασσό, το 4 αστέρων ξενοδοχείο, Alpen House διαθέτει κομψά επιπλωμένα δωμάτια, τα περισσότερα από τα οποία προσφέρουν θέα στην πόλη και το ορεινό τοπίο της περιοχής.

Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται τζακούζι, σάουνα, καθώς και κέντρο ευεξίας και άθλησης. Στο spa οι επισκέπτες θα χαλαρώσουν στο τούρκικο χαμάμ και θα απολαύσουν υδροθεραπεία και μασάζ.

Τα φινετσάτα δωμάτια με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική έχουν ξύλινη οροφή και είναι διακοσμημένα με έπιπλα από σκούρο ξύλο, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση και προϊόντα περιποίησης στο μπάνιο. Η θέα που προσφέρουν από τα μεγάλα παράθυρα είναι μαγευτική.

Το πρωινό σερβίρεται καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και το καθιστικό με το τζάκι και τη θέα του Παρνασσού είναι ιδανικό για χαλαρωτικές στιγμές.

Το κατάλυμα απέχει 24 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και μόλις 10χλμ. από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Για τους επισκέπτες παρέχεται δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ.

Info

Αξιολόγηση: 9,4

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Arcadia Suites & Spa, Γαλατάς

Στην καρδιά της πόλης του Γαλατά, το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια και σουίτες με κλασική διακόσμηση, που περιλαμβάνει έπιπλα αντίκες και έργα τέχνης.

Στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται τζακούζι, σάουνα, καθώς και κέντρο ευεξίας και άθλησης. Το ατμόλουτρο αποτελεί το ιδανικό μέρος για να ξεκουραστείτε μετά από μια κουραστική ημέρα, ενώ στο spa θα χαλαρώσετε στην εσωτερική πισίνα και το υδρομασάζ.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν συσκευή αναπαραγωγής DVD, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Σε κάθε μπάνιο υπάρχει πιστολάκι μαλλιών και πετσέτες μπάνιου. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν ψυγείο, καναπέ κρεβάτι και μίνι μπαρ.

To ξενοδοχείο Arcadia Suites & Spa διαθέτει δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο, καθώς και υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από και προς αεροδρόμιο. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Info

Αξιολόγηση: 9

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Skamnos Boutique Hotel, Αράχωβα

To ξενοδοχείο Skamnos Boutique Hotel απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του χωριού και προσφέρει άνετη διαμονή στην καρδιά του Παρνασσού.

Έχει προσφάτως ανακαινιστεί και διαθέτει δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, επιχειρηματικό κέντρο και coffee bar. Διαθέτει και νυφικές σουίτες για όσους επιζητούν επιπλέον πολυτέλεια και άνεση. Εκτός των άλλων, διαθέτει και ένα πολύ περιποιημένο προαύλιο χώρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τον ωραίο καιρό.

Διαθέτοντας σάουνα, τζακούζι, κέντρο άθλησης, εσωτερική πισίνα και κέντρο σπα και ευεξίας, το Skamnos παρέχει υπέροχη θέα στα βουνά, στο Εθνικό Πάρκο Παρνασσού και στο χιονοδρομικό κέντρο.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο εξοπλισμένο με πιστολάκι μαλλιών, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, μίνι μπαρ, τηλεόραση και τηλέφωνο. To ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του καφέ. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο μπαρ.

Info

Αξιολόγηση: 9

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Iakovakis Suites & Spa, Κορώπη Πηλίου

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του χωριού μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από την Άφυσσο. Διαθέτει θερμαινόμενο τζακούζι και εξωτερική πισίνα.

Διαθέτει σνακ μπαρ, κέντρο σπα και ευεξίας με χαμάμ και προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης αποσκευών.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν συσκευή αναπαραγωγής DVD, ψυγείο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ενώ προσφέρονται και νυφικές σουίτες. Ορισμένες σουίτες περιλαμβάνουν επίσης μπανιέρα-υδρομασάζ και χαμάμ.

Το ξενοδοχείο απέχει μόνο πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Καλά Νερά και λιγότερο από 10 λεπτά από τα περισσότερα αξιοθέατα της περιοχής.

Info

Αξιολόγηση: 8,6

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ