Νιώστε σαν βασιλιάδες μένοντας σε ένα παλάτι μαυριτανικού στιλ, με εντυπωσιακή μαρμάρινη πρόσοψη και μοναδική θέα στους κήπους Tivoli, στην Κοπεγχάγη.

Το boutique ξενοδοχείο Nimb, μέλος των Small Luxury Hotels σας επιφυλάσσει μια διαφορετική εμπειρία διαμονής. Χτισμένο στην καρδιά της πόλης, το Nimb είναι ένας εκλεπτυσμένος και προσεγμένος χώρος με πανέμορφα δωμάτια και σουίτες, όλα όμορφα διακοσμημένα με τις καθαρές γραμμές και τις απλές μορφές του δανέζικου design.

Κάθε ένα από τα 17 δωμάτια διαθέτει κρεβάτι με ουρανό, πρωτότυπα έργα τέχνης και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από την εταιρεία Bang & Olufsen.

Παράλληλα, δημιουργούν την αίσθηση διαμονής σε ένα ιδιωτικό σπίτι, όπου μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε μπροστά στο τζάκι ή να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να απολαύσετε τις πολυτελείς ανέσεις στο πανέμορφο μπάνιο.

Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στους ιστορικούς και μαγευτικούς κήπους Tivoli. Κάντε μια ξενάγηση στο λιμάνι και τα κανάλια της πόλης και ανακαλύψτε τα αξιοθέατα της περιοχής.

Επιστρέφοντας το βράδυ θα αντικρίσετε ένα σχεδόν παραμυθένιο σκηνικό, με την πρόσοψη του ξενοδοχείου να φωτίζεται με χιλιάδες μικροσκοπικά φωτάκια.

Η Brasserie σας καλωσορίζει σε έναν από τους μεγαλύτερους χώρους της Δανίας, χωρητικότητας έως 250 ατόμων, για να απολαύσετε πιάτα με ευρωπαϊκό αέρα, “στολισμένα” με μια πιο σύγχρονη και παιχνιδιάρικη πινελιά.

Στο Bar ‘N’ Grill καθίστε αναπαυτικά και γευτείτε μια μεγάλη ποικιλία πιάτων με κρέας, αλλά και θαλασσινά, σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το στολίδι του ξενοδοχείου είναι το wine bar Vinotek, με περισσότερες από 1.000 διαφορετικές ετικέτες κρασιού σε έναν χώρο γοητευτικά ρουστίκ, με πέτρινα δάπεδα, μεγάλα τραπέζια και άνετες καρέκλες.

Συνοδεύεστε το κρασί σας με ένα ελαφρύ γεύμα και συνομιλήστε με τους ειδικά εκπαιδευμένους σομελιέ, οι οποίοι θα σας μυήσουν στα μυστικά του κάθε κρασιού, αναλύοντας τη γεύση, την προέλευση και τον τρόπο παραγωγής του.

Οι τοίχοι του χώρου είναι επενδεδυμένοι με φιάλες κρασιού, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να μελετήσει τις ετικέτες και να αντλήσει έμπνευση για την επιλογή του.

Το bar προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κρασιών σε ποτήρι, ενώ κάθε εβδομάδα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής οίνων υψηλής ποιότητας σε χαμηλότερη τιμή.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ