Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.com σας προτείνει τα 15 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, που κοστίζουν από 34 μέχρι 60 ευρώ τη βραδιά, για το μήνα Ιούλιο. Από τη Λέσβο στη Θάσο και από τη Χίο στην Ικαρία, αυτά τα οικογενειακά ξενοδοχεία σας προσφέρουν άνετες και χαλαρωτικές στιγμές για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Το HotelsCombined.com σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.com περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.com σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Ξενώνας Ελαιώνας της Γέρας – Λέσβος

Στην περιοχή Μάρμαρο της Λέσβου θα βρείτε αυτόν τον φιλόξενο ξενώνα. Όλα τα ευρύχωρα δωμάτια του διαθέτουν κλιματισμό και είναι εξοπλισμένα με κουζινάκι, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο συσκευή για καφέ ή τσάι και τραπεζαρία.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενώνα περιλαμβάνουν αποθήκευση αποσκευών, υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων και γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Χαλαρώστε στον όμορφο κήπο και μείνετε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ χρησιμοποιώντας το δωρεάν wifi.

Το αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης απέχει μόνο 40 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9,7
Τιμή: 50 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενοδοχείο Θεόφιλος – Λέσβος

Το ξενοδοχείο Θεόφιλος είναι βολικά τοποθετημένο στο κέντρο της κωμόπολης και προσφέρει εποχική πισίνα, κέντρο ευεξίας και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ σε όλους τους χώρους.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν συνάλλαγμα, παιδική χαρά και υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων.

Διαθέτει 124 δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα. Διαθέτουν πιστολάκι μαλλιών, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και ιδιωτικό μπάνιο. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και προσφέρουν ψυγείο. To ξενοδοχείο διαθέτει και νυφικές σουίτες

To ξενοδοχείο Θεόφιλος, διαθέτει εστιατόριο και μπαρ. To εστιατόριο σερβίρει τοπική κουζίνα , ενώ προσφέρει και μια μεγάλη ποικιλία πεντανόστιμων επιλογών για μεσημεριανό και δείπνο.

Info

Αξιολόγηση: 9,5
Τιμή: 59 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενοδοχείο Παυλίδης – Θάσος

Είναι χτισμένο σε μια δημοφιλή τουριστική περιοχή και απέχει μόλις 10 λεπτά από την πόλη της Θάσου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει κέντρο περιποίησης και ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Επίσης, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, δωμάτιο με τηλεόραση και αποθήκευση αποσκευών. Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ είναι, επίσης, διαθέσιμο σε όλους τους χώρους. Προσφέρεται δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο.

Τα 22 δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, μίνι μπαρ και τηλεόραση.

Info

Αξιολόγηση: 9,2
Τιμή: 55 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενοδοχείο Κλεομένης – Σάμος

Η επιχείρηση διαθέτει 16 δωμάτια και προσφέρει πανοραμική θέα στην θάλασσα. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δωρεάν ασύρματο ίντερνετ.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ασανσέρ και γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Επίσης, ταράτσα και δωμάτιο με τηλεόραση.

Όλα τα δωμάτια έχουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο, ιδιωτικό μπάνιο και τραπεζαρία.

Η τοποθεσία του προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα περισσότερα αξιοθέατα. Ο Κρατικός Αερολιμένας Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος» βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9,2
Τιμή: 45 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Imerti Resort Hotel – Λέσβος

Με καταπληκτική θέα στην εξοχή, το ξενοδοχείο, Imerti Resort Hotel, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, ενώ παράλληλα προσφέρει θερμαινόμενο τζακούζι και εξωτερική πισίνα.

Έχει προσφάτως ανακαινιστεί και διαθέτει σαλόνι ομορφιάς, παιδική πισίνα και σνακ μπαρ. Εκτός των άλλων, το ξενοδοχείο διαθέτει παιδική χαρά και κέντρο περιποίησης. Το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας προτείνει εστιατόρια και αξιοθέατα της περιοχής.

Τα δωμάτια έχουν καλη ηχομόνωση και περιλαμβάνουν κουζινάκι, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν ανέσεις όπως ψυγείο, τηλέφωνο και πιστολάκι μαλλιών.

Info

Αξιολόγηση: 9,1
Τιμή: 55 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Ιάνθη – Χίος

Με υπέροχη θέα στην εξοχή, το ξενοδοχείο Ιάνθη , διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi και είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο του χωριού.

Παράλληλα, διαθέτει κήπο και εσωτερικό πάρκινγκ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αποθήκευσης αποσκευών.

Διαθέτει 6 μοντέρνα δωμάτια που προσφέρουν όλα τα απαραίτητα, όπως πιστολάκι μαλλιών, τηλέφωνο και μίνι μπαρ. To ξενοδοχείο διαθέτει αρκετά δωμάτια που είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενήσουν οικογένειες.

Το αεροδρόμιο Κρατικός Αερολιμένας Χίου «Όμηρος» απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8,9
Τιμή: 35 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Morning Star – Χίος

Τα 24 μοντέρνα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν όλες τις ανέσεις, είναι ευρύχωρα και διαθέτουν ψυγείο, ενώ είναι και κλιματιζόμενα. Κάθε μπάνιο περιλαμβάνει ντουζιέρα και πιστολάκι μαλλιών.

Οι επισκέπτες θα επωφεληθούν από την 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, το ασανσέρ και την αποθήκευση αποσκευών. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και ταράτσα. Επίσης, προσφέρεται ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ.

Στο εστιατόριο και το μπαρ θα χαλαρώσετε στο τέλος της ημέρας.

Info

Αξιολόγηση: 8,4
Τιμή: 57 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Malemi Hotel – Λέσβος

Με καταπληκτική θέα στην εξοχή και στην παραλία, το ξενοδοχείο Malemi Hotel, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και αποκλειστική πρόσβαση στην παραλία.

Έχει 46 δωμάτια, ενώ διαθέτει γήπεδο τένις και εποχική πισίνα. Εκτός από σάουνα και τζακούζι θα απολαύσετε το κέντρο σπα και ευεξίας, ενώ τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν στην παιδική χαρά και την παιδική πισίνα. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν κήπο και τούρκικο χαμάμ.

Τα φινετσάτα δωμάτια του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο, πιστολάκι μαλλιών και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Τηλέφωνο και ψυγείο υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια.

Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του εστιατόριο, αποτελώντας μια τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν να μην μετακινηθούν και να δειπνήσουν κάπου κοντά στο δωμάτιό τους. Παράλληλα, προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο.

Info

Αξιολόγηση: 8,4
Τιμή: 51 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Kerkis Bay Hotel – Σάμος

Το ξενοδοχείο προσφέρει coffee bar και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ σε όλους τους χώρους καθώς και συνάλλαγμα. Το κέντρο της κωμόπολης βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, ασανσέρ / ανελκυστήρας και βιβλιοθήκη. Για οποιαδήποτε διευθέτηση σχετικά με το ταξίδι σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο περιηγήσεων του ξενοδοχείου.

Τα άνετα δωμάτια διαθέτουν πιστολάκι μαλλιών, μίνι μπαρ και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια.

Το αεροδρόμιο Κρατικός Αερολιμένας Σάμου ” Αρίσταρχος ο Σάμιος” απέχει μόνο 40 λεπτά με το αυτοκίνητο. Αν οι ένοικοι ψάχνουν για λίγες στιγμές χαλάρωσης εκτός του ξενοδοχείου, τότε μπορούν να επωφεληθούν από τα σημεία ψαρέματος που βρίσκονται πολύ κοντά.

Info

Αξιολόγηση: 8,3
Τιμή: 34 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hotel Atheras – Ικαρία

Με καταπληκτική θέα στην εξοχή, το ξενοδοχείο Atheras Εύδηλος, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet. Αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο του χωριού.

Διαθέτει 32 δωμάτια και ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Επίσης, παρέχει 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και στεγνοκαθαριστήριο. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και αποθήκευση αποσκευών.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα για να σας εξασφαλίσουν μια άνετη διαμονή διαθέτοντας πιστολάκι μαλλιών, τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο.

Info

Αξιολόγηση: 7,5
Τιμή: 50 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ