Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι μια γυναίκα που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και εξαιρετικό στιλ και οι εμφανίσεις της δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες. Αυτό συνέβη και κατά την επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο, όπου συνόδευσε τον σύζυγό της και πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συνάντηση που είχαν με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, Τζο και Τζιλ Μπάιντεν τη Δευτέρα (16/5), μαζί με τις δύο κόρες τους, Σοφία και Δάφνη.

Το look που επέλεξε για την εμφάνισή της έκανε μεγάλη αίσθηση καθώς διάλεξε ένα μίνιμαλ σύνολο, μια μονόχρωμη μπλούζα και ένα κρεμ παντελόνι σε flared γραμμή. Μοναδικό στολίδι στο outfit της ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό κολιέ. Ένα statement κομμάτι.

Ο Βασίλης Ζούλιας τώρα δεν είναι μόνο ένας από τους πιο διάσημους και αγαπημένους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, κορυφαίος στο είδος του και λατρεμένος από Ελληνίδες και μη, αλλά είναι κι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερο γούστο. Ο ίδιος μάλιστα συχνά εκφράζει μέσα τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media την άποψή του και καταθέτει τη δική του γνώμη σε θέματα μόδας και ενδυματολογικές επιλογές.

Πώς σχολίασε, λοιπόν, και «βαθμολόγησε» ο σχεδιαστής την επιλογή της συζύγου του πρωθυπουργού; Την Τρίτη, ο Βασίλης Ζούλιας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμού στο Facebook:

«Η Μαρέβα έσκισε με την εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο. Τα βρήκα όλα σωστά και φυσικά το κολιέ.. ειδοποιός διαφορά. Εμφάνιση με προσωπική άποψη και στάση ζωής».

Tο εντυπωσιακό κολιέ της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο είχε, όπως έγινε γνωστό, την υπογραφή της εικαστικού Λίζας Σωτίλη.

Η Μαρεβα έσκισε με την εμφάνιση της στον Λευκό Οίκο .Τα βρήκα όλα σωστά και φυσικά το κολιέ….ειδοποιός διαφορα!Εμφάνιση με προσωπική άποψη και στάση ζωης .

Posted by Vassilis Zoulias on Wednesday, May 18, 2022