Το PoM Shield είναι η επαναστατική λύση που με εύκολο τρόπο ήρθε να εξασφαλίσει την σωματική μας γαλήνη, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την απεριόριστη συνομιλία και το άκουσμα μουσικής μέσω του κινητού τηλεφώνου μας.

Με το PoM Shield μπορείς να έχεις το τηλέφωνο δίπλα σου, να το χρησιμοποιείς για φωνητικές κλήσεις ή να ακούς την αγαπημένη σου μουσική. Παραμένεις πάντα σε σύνδεση τόσο με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας όσο με το τοπικό σου δίκτυο, χωρίς να χάνεις κλήσεις και μηνύματα.

Παράλληλα, όμως, αποφεύγεις την ενδεχόμενη επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας καθώς τo PoM Shield εξαλείφει τα Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία (ΗΜΠ) που εκπέμπονται από το κινητό τηλέφωνο, εκτρέποντας τα σε μια απομακρυσμένη από το τηλέφωνο και από εσένα κεραία.

Το PoM Shield είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν τεχνολογίας που στο εσωτερικό του καινοτόμα υλικά δημιουργούν ένα «κλωβό προστασίας» (Faraday cage), ενώ εξωτερικά καλύπτεται με υφάσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής για όλα τα γούστα. Είναι σχεδιασμένο να διακοσμεί οποιοδήποτε οικιακό ή εργασιακό περιβάλλον.

Η εγκατάστασή του γίνεται με μία μόνο κίνηση. Συνδέεις ένα ενσύρματο ακουστικό για να πραγματοποιείς φωνητικές κλήσεις και να ακούς μουσική και τοποθετείς την ειδική κεραία σε απομακρυσμένο σημείο του χώρου. Μπορείς ακόμα να φορτίζεις το τηλέφωνό σου ενώ βρίσκεται μέσα στο PoM Shield.

ο PoM Shield είναι φορητό και τόσο εύκολο στη μεταφορά και εγκατάστασή του που μπορεί να σε συνοδεύει όπου κι αν ταξιδεύεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο γραφείο, δίπλα στο κρεβάτι ή όπου υπάρχει ανάγκη για ανάπαυση μακριά από την επίδραση του κινητού τηλεφώνου.

Περιόρισε την έκθεσή σου χωρίς να διακυβεύσεις τις επικοινωνίες σου στην διάρκεια της εργασίας. Απόλαυσε έναν πραγματικά γαλήνιο ύπνο, μακριά από την πιθανά επιβλαβή ακτινοβολία του τηλεφώνου σου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.