Έχεις ήδη δώσει την εντολή για την εκτύπωση της εργασίας και λίγο πριν τις τελευταίες σελίδες ο εκτυπωτής σταματάει διότι δεν έχει… μελάνι. Λίγο πριν την αναχώρηση σου από το σπίτι συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεχάσει να εκτυπώσεις τα εισιτήρια σου, τρέχεις στον υπολογιστή και δίνεις την εντολή, ωστόσο δεν γίνεται τίποτα διότι δεν έχεις… μελάνι! Είτε δεν κατάφερες να εκτυπώσεις τις σελίδες που χρειαζόσουν, είτε τις τελευταίες φωτογραφίες για το art project σου, το συναίσθημα και στις δύο περιπτώσεις είναι απογοητευτικό.

Όλοι μας έχουμε αμελήσει και μία και δύο φορές να γεμίσουμε τα μελάνια του εκτυπωτή μας γι’ αυτόν το λόγο και τα παραπάνω παραδείγματα είναι τόσο οικεία. Για να μην σου συμβεί ξανά ή να καταφεύγεις σε λύσεις τελευταίας στιγμής η HP έχει δημιουργήσει την καινοτόμα υπηρεσία HP Instant Ink!

Με το HP Instant Ink έχεις στο χώρο σου αυθεντικά μελάνια HP προτού προλάβουν να τελειώσουν αυτά που ήδη έχεις! Έτσι, όταν έρθει η στιγμή για αντικατάσταση είσαι εξοπλισμένος και έτοιμος για την αλλαγή ώστε να μην σου μένει καμία εκτύπωση στη μέση.

Πρόκειται για μια έξυπνη, παραγωγική συνδρομητική υπηρεσία με μηνιαίο τέλος πληρωμής ανάλογα το πακέτο επιλογής αναλώσιμων ενώ υπάρχει και η επιλογή της προπληρωμένη ανακύκλωσης γεγονός που την καθιστά και ιδιαίτερα βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον.

Αν είστε οικογένεια με πολλές εκτυπωτικές ανάγκες για το σχολείο, το φροντιστήριο, την εργασία σας, Tech freak με δημιουργικές τάσεις που δεν μπορούν να περιμένουν ούτε λεπτό ή επιχείρηση με αυξημένες ανάγκες εκτύπωσης τότε η υπηρεσία HP Instant Ink είναι το δώρο που περιμένατε.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία HP Instant Ink απλά κατεβάστε την εφαρμογή HP Smart App, εγγραφείτε στην υπηρεσία Instant Ink με έγκυρη διεύθυνση email και ολοκληρώστε την πληρωμή σας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Από εκεί και έπειτα κάθε φορά που το μελάνι αρχίζει να εξαντλείται, ο συνδεδεμένος με το ίντερνετ HP εκτυπωτής σας ειδοποιεί την HP και ενεργοποιείται η αυτόματη παράδοση ενός αυθεντικού μελανιού HP.

Η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα ευέλικτη και μπορείτε να την προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας επιλέγοντας μία σειρά μηνιαίων προγραμμάτων, πληρώνοντας μια σταθερή τιμή με βάση τον αριθμό των σελίδων που εκτυπώνουν (ασπρόμαυρη και έγχρωμη εκτύπωση) και όχι την ποσότητα μελανιού που χρησιμοποιείται, με δυνατότητα επιλογής από 15 έως 700 σελίδες το μήνα.

Πιο αναλυτικά:

  • 15 σελίδες/μήνα   – €0,99
  • 50 σελίδες/μήνα   – €2,99
  • 100 σελίδες/μήνα – €4,99
  • 300 σελίδες/μήνα – €11,99
  • 700 σελίδες/μήνα – €24,99

Το κόστος της υπηρεσίας ξεκινά από 0,99€ το μήνα, με εξοικονόμηση εξόδων έως και 70% στο αυθεντικό μελάνι της HP. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το πακέτο τους ή να ακυρώσουν οποιαδήποτε στιγμή – χωρίς συμβόλαιο, ετήσια χρέωση ή δέσμευση – καθώς και να μεταφέρουν αχρησιμοποίητες σελίδες στον επόμενο μήνα. 

Για να μην βρεθείτε πότε ξανά χωρίς μελάνι τη στιγμή που το χρειάζεστε περισσότερο, κατεβάστε την υπηρεσία HP Instant Ink και βρεθείτε πάντα εξοπλισμένοι έχοντας αυθεντικά μελάνια HP στο χώρο σας πριν τελειώσουν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.