Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πολλοί έχουν αρχίσει να προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Εκτός από αντηλιακά, πετσέτες, ψάθες, καπέλα και ρακέτες στις βαλίτσες, φροντίστε να «γεμίσετε» και το κινητό σας με εκείνες τις εφαρμογές που θα σας κρατήσουν καλή συντροφιά και αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές για τις καλοκαιρινές διακοπές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider:

1. Bandsintown Concerts

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για συναυλίες. Με την εφαρμογή Bandsintown Concerts, που διατίθεται δωρεάν σε iOS και Android, μπορείτε να ανακαλύψετε ποιες είναι οι μουσικές επιλογές στην περιοχή σας, ανάλογα με τα γούστα σας.

2. Dark Sky

Με την εφαρμογή Dark Sky μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε μετεωρολογικές προβλέψεις ανά πάσα στιγμή.

3. GrillTime

Δε νοείται καλοκαίρι χωρίς μπάρμπεκιου. Και με το GrillTime μπορεί ακόμη και ο ψήστης να… απολαύσει καλύτερα τη βραδιά, καθώς η εφαρμογή τον ενημερώνει για το πότε έχει έρθει η ώρα να… γυρίσει τις μπριζόλες στα κάρβουνα.

4. Sky Guide

Απολαύστε το νυχτερινό ουρανό και ανακαλύψτε νέους αστερισμούς με τη βοήθεια της εφαρμογής Sky Guide.

5. Wolfram Sun Exposure Reference

Αποφύγετε τα εγκαύματα αυτό το καλοκαίρι φορώντας φυσικά αντηλιακό, καπέλο κ.τ.λ. αλλά και με τη βοήθεια της εφαρμογής Wolfram Sun Exposure Reference, η οποία θα σας ενημερώνει πόση ώρα μπορείτε να μείνετε στον ήλιο ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας.

6. Camp & RV

Για τους λάτρεις του ελεύθερου κάμπινγκ και των τροχόσπιτων υπάρχει η εφαρμογή Camp & RV. Λειτουργεί και offline και σας ενημερώνει για το πού υπάρχουν βενζινάδικα, χώροι ελεύθερης στάθμευσης κ.ά.

7. GasBuddy

Η εφαρμογή GasBuddy δημιουργήθηκε για να σας… γλιτώσει από το επιπλέον κόστος στα καύσιμα, παρέχοντας πληροφορίες για το πού μπορείτε να βρείτε πιο φτηνή τη βενζίνη.

8. Pocket

Για όσους δε μπορούν να φανταστούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές χωρίς διάβασμα, η εφαρμογή Pocket, που διατίθεται δωρεάν σε iOS και Android, σας παρέχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε άρθρα και όποια άλλη ενδιαφέρουσα ιστορία βρίσκετε στο διαδίκτυο, για να τη διαβάσετε αργότερα.

9. My Recipe Book

Βάλτε μια τάξη στις συνταγές σας μέσα από την εφαρμογή My Recipe Book, για να μην τις ψάχνετε την τελευταία στιγμή.

10. RunKeeper

Η εφαρμογή RunKeeper είναι μία από τις καλύτερες fitness apps που υπάρχουν, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ασκήσεις, στην επίτευξη προσωπικών στόχων και απώλειας βάρους. Διατίθεται δωρεάν.