Το Word θα προσφέρει νέα υπηρεσία που θα μετατρέπει την ομιλία σε κείμενο

Θα μπορεί μάλιστα να ξεχωρίζει και διαφορετικές φωνές


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
23:32
27/08/2020
Το Word θα προσφέρει νέα υπηρεσία που θα μετατρέπει την ομιλία σε κείμενο
2
loading

Το λύσιμο των χεριών σε πολύ κόσμο αναμένεται να προσφέρει μία νέα αναβάθμιση του Word, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα άμεσης απομαγνητοφώνησης, μετατρέποντας την ομιλία σε κείμενο μέσα σε δευτερόλεπτα. Μάλιστα, θα υπάρχουν και... σελιδοδείκτες, μέσω των οποίων ο χρήστης θα μπορεί να εντοπίσει συγκεκριμένα κομμάτια του γραπτού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gadgets.ndtv.com, το νέο εργαλείο της Microsoft θα είναι αρκετά ικανό για να ξεχωρίσει πότε μιλούν διαφορετικοί άνθρωποι και να χωρίζει αναλόγως τις απομαγνητοφωνήσεις.

Επίσης, η φωνητική υπαγόρευση κειμένου είναι εμπλουτισμένη με φωνητικές εντολές για επεξεργασία, προσθήκη, αφαίρεση και μορφή κειμένου, που θα κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη μορφοποίηση του κάθε κειμένου.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, θα υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί, όπως η μέγιστη διάρκεια των 5 ωρών καταγραφών τον μήνα ή 200MB για κάθε μεταφόρτωση. Επίσης, προς το παρόν η δυνατότητα αυτή υπάρχει μόνο για τα αγγλικά, αλλά αναμένεται η γκάμα των γλωσσών να διευρυνθεί σύντομα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Γιώργοςm

    Το Online Word ήδη έχει αυτη τη δυνατότητα αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά κάτι που κάνουν τα google docs.

  2. avatar Τσίτος

    Αν το πρόγραμμα προσπαθήσει να μεταφράσει τη γλώσσα πολιτικών και παπάδων,θα πιάσει φωτιά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει