Άμεση ήταν η αντίδραση της LG σε προχθεσινό δημοσίευμα του κορεατικού δικτύου ενημέρωσης ET News, το οποίο έλεγε ότι η εταιρεία σκοπεύει να εγκαταλείψει σταδιακά το τμήμα των smartphones για να επενδύσει ακόμη περισσότερο στο τμήμα των τηλεοράσεων.

«Είμαστε περισσότερο από ποτέ αφοσιωμένοι στο mobile τμήμα της εταιρείας και στόχος μας είναι να κάνουμε την LG κορυφαίο παίκτη στον χώρο των smartphones. Τα προϊόντα που κυκλοφορήσαμε μέσα στο 2013 το αποδεικνύουν αυτό», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας χθες και συμπλήρωσε: «Δημοσιεύματα σαν κι αυτό βασίζονται σε εικασίες και είναι ύποπτα».

Η αλήθεια είναι ότι αν αυτό το δημοσίευμα κυκλοφορούσε πριν από δύο χρόνια, ίσως και να γινόταν πιστευτό. Αλλά, αυτή τη στιγμή ακούγεται εκτός πραγματικότητας. Η LG παρουσιάζει ανοδική πορεία στα low budget smartphones, ενώ από πέρυσι που το Nexus 4 έγινε ανάρπαστο μέχρι τη φετινή τεράστια επιτυχία του Nexus 5, όλα δείχνουν ότι η κορεατική εταιρεία επενδύει πολλά στο mobile τμήμα της.

Και ας μην ξεχνάμε, φυσικά, το LG G2, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες και θέτει υποψηφιότητα για smartphone της χρονιάς.

Πηγή: thegang.gr