Αν το καλλιτεχνικό άγγιγμα στις φωτογραφίες είναι το ζητούμενο, αλλά και τα κόλπα των φωτογράφων για πιο ενδιαφέρουσες στάσεις, τότε την εφαρμογή Glitch Lab ψάχνεις.

Τι κάνει; Προσθέτει στις εικόνες μας εφέ σαν ψηφιακά glitch, μικροβλάβες του συστήματος δηλαδή που «χαλούν» τις φωτογραφίες.

Δεν τις χαλούν βέβαια, παρά προσθέτουν οπτικό ενδιαφέρον και άρωμα ρετρό. Η αισθητική των εφέ δεν είναι σίγουρα για όλους, η Glitch Lab παραμένει όμως ένας από τους καλύτερους και πιο λειτουργικούς photo editors εκεί έξω.

Εδώ μιλάμε για περισσότερα από 100 εφέ και τα περισσότερα μάλιστα εξατομικεύονται στις προτιμήσεις σου, διασφαλίζοντας πως κανένα εφέ σου δεν θα μοιάζει με τίποτα άλλο.

Και δείχνοντας τη δύναμή της στον χώρο της καλλιτεχνικής επεξεργασίας εικόνας, σε αυτό το Android app μπορείς να δημιουργείς ακόμα και εικόνες από το μηδέν. Φτιάχνοντας και εμπλουτίζοντάς τες με εφέ και άλλα πολλά.

Το Glitch Lab περιλαμβάνει παλιότερες ιδέες αλλά και φρέσκιες προτάσεις στον χώρο της «πειραγμένης» φωτογραφίας. Χρωματική επεξεργασία, εφέ 3D, πιξέλιασμα, καλλιτεχνικά φίλτρα και τόσα ακόμα γεννούν φωτογραφίες πραγματικά μοναδικές…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.