Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την ώρα που η Honor θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια των νέων smartphones της, V30 και View 30 Pro, τα οποία θα… συστηθούν στο κοινό σε ζωντανή εκδήλωση (livestreaming), στις 24 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα οποία σε μεγάλο βαθμό επιβεβαιώνονται και από δημοσιεύματα του εξωτερικού από Μέσα που ασχολούνται με θέματα τεχνολογίας, η Honor θα «εξοπλίσει» για νέα της κινητά τηλέφωνα με καινούριο λειτουργικό σύστημα, που θα βασίζεται στο Huawei Mobile Services.

Οι συσκευές θα διαθέτουν όλα εκείνα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά με τη χρήση και Τεχνητής Νοημοσύνης, που θα τους επιτρέπουν -μεταξύ άλλων- να αποκτήσουν την «ιδιότητα» του ψηφιακού βοηθού για τους κατόχους τους.

Ταυτόχρονα, θα παρουσιασθούν τα νέα laptops της εταιρίας, το Honor Magic Book, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα έλθει και στην ελληνική αγορά και θα είναι διαθέσιμο στις αρχές Μαρτίου.

Ο φορητός αυτός υπολογιστής θα έχει λογισμικό Windows και διάρκεια μπαταρίας 10 ωρών, τη μεγαλύτερη με συνεχή χρήση στην κατηγορία των laptop και popup camera, η οποία αναδύεται μέσα από το πληκτρολόγιο για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ θα διατίθενται δύο εκδόσεις με 14 και 15 ιντσών οθόνη.

Στις επόμενες ημέρες θα γίνουν ανακοινώσεις και για το νέο ρολόι, το Honor Magic Watch 2, το οποίο διατίθεται και στην Ελλάδα.