Οι απαιτητικοί του καφέ ξέρουν από πρώτο χέρι πως τίποτα δεν συγκρίνεται με την ευωδία και τη γεύση των φρεσκοψημένων κόκκων.

Η εμπειρία του σπιτικού coffee roasting μόλις ανέβηκε επίπεδο λοιπόν με ένα καινοτόμο και στιλάτο ψηστήρι, βραβευμένο κιόλας σε σημαντικό διαγωνισμό σχεδιασμού.

Το ψηστήρι της Roest είναι εξαιρετικά απλό στη λειτουργία του, η οποία μπορεί να γίνει και πλήρως αυτοματοποιημένα, χάρη στη χρηστική οθόνη αφής. Αποδίδει 100 γραμμάρια λαχταριστού καφέ, είναι εύκολο στη μεταφορά, παρέχει συνδεσιμότητα Wi-Fi και ελέγχεται μέσω εφαρμογής, για να θυμάται τις προτιμήσεις του κατόχου.

Το κομψότατο νορβηγικό ψηστήρι του καφέ είναι μάλιστα προϊόν πρόκλησης! Οι Tim Wendelboe και Morten Wennersgaard της εταιρίας καφέ Nordic Approach προκάλεσαν τον μηχανικό Sverre Simonsen να φτιάξει ένα μικρό οικιακό ψηστήρι καλύτερο από όλα της αγοράς. Τρία χρόνια μετά, το δίδυμο έγιναν οι πρώτοι πελάτες της Roest, για τέτοια αποτελέσματα μιλάμε.

Η συσκευή ψησίματος του καφέ είναι βλέπετε ένας μικρός τεχνολογικός θρίαμβος. Ένα τόσο μικρό ψηστήρι δεν είναι εύκολο να εγκλωβίσει εντός του όλη αυτή τη θερμότητα χωρίς ενοχλητικές διαρροές, ένα χαρακτηριστικό που ανάγκασε τον Simonsen σε έναν μικρό άθλο.

Όλα αυτά στέλνουν την τιμή του Roest Coffee Roaster στα 5.500 ευρώ, κάνοντάς το όνειρο για τους περισσότερους…