Η Info Quest Technologies ανοίγει την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο Golden Hall το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα καταστήματα Mi Official Reseller της Xiaomi σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το κατάστημα θα λειτουργήσει πιλοτικά τον Αύγουστο, με στόχο να είναι σε πλήρη ετοιμότητα το φθινόπωρο, που θα γίνει και το επίσημο opening.

To Mi Store θα λειτουργεί τόσο ως κατάστημα λιανικής, όσο και ως εκθεσιακός χώρος για προϊόντα Xiaomi, τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση το άμεσο προσεχές διάστημα – έτσι εκτός από Smartphones, ακουστικά, θήκες, fitness trackers και ζυγαριές, Bluetooth ηχεία, Power Banks και Rooters, που ο πελάτης θα μπορεί να αγοράσει, θα γνωρίσει και πολλά έξυπνα, εντυπωσιακά προϊόντα XIaomi, όπως τηλεοράσεις, πατίνια, ποδήλατα και drones, αλλά και φίλτρα νερού, ατμομάγειρες ρυζιού και Air Purifiers.

Το κατάστημα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής της Info Quest Technologies για δυναμική ανάπτυξη στον τομέα του Mobility / Internet of Things. Αποτελεί συνέχεια της επένδυσή μας στη συνεργασία με τη Xiaomi και ελπίζουμε να αποτελέσει και την απαρχή ενός νέου δυναμικού και επιτυχημένου καναλιού λιανικής πώλησης για τον όμιλο Quest.