Το Σάββατο 23 Απριλίου το Xbox LIVE θέλει να γράψετε ιστορία μαζί του καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ, επιχειρώντας να ενωθεί με τους φίλους του σε όλο τον κόσμο και να «σπάζοντας» το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness στο «μεγαλύτερο διαδικτυακό αγώνα ταχύτητας των 100 μέτρων», μέσω του Kinect Sports και του Xbox LIVE.

Για προθέρμανση, φορέστε τις αθλητικές σας φόρμες και να χαλαρώστε τα άκρα σας, καθώς έχετε μόνο δύο σαββατοκύριακα για να κάνετε λίγη προπόνηση πριν από την πολυαναμενόμενη προσπάθεια να καταρρίψετε το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness.

Μέσω του Xbox LIVE και του Kinect Sports, η κατάκτηση του παγκοσμίου ρεκόρ, θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εκατομμύρια από τα μέλη, σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο ρεκόρ για τον «μεγαλύτερο διαδικτυακό αγώνα ταχύτητας των 100 μέτρων».

Για να λάβετε μέρος στο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness, συνδεθείτε το Σάββατο 23 Απριλίου στις 20.00μμ. Κάθε δρομέας θα κερδίσει για τη συμμετοχή αυτή ένα αποκλειστικό Xbox Guinness World Record μπλουζάκι T-shirt για το Avatar του!
Το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness είναι ένα μόνο από τα διασκεδαστικά γεγονότα, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο ενός Σαββατοκύριακου δωρεάν διασκέδασης στο Xbox LIVE, όπου κάθε μέλος του LIVE θα έχει πρόσβαση στο Gold LIVE, που περιλαμβάνει δυνατότητα παιχνιδιού με πολλούς παίκτες.

To Xbox Nations, το δωρεάν LIVE πενθήμερο θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 21η Απριλίου έως τη Δευτέρα 25η Απριλίου. Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη μαγεία του Xbox LIVE δωρεάν και τις φανταστικές εκπτώσεις για αγορά περιεχομένου που θα είναι διαθέσιμές κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου!